Gebeliğe Hazırlık Gebelik var mı?

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
İnşallah banada zor geliyor bide regli olacakmışşım gibi ara ara ağrım var bakalım eczaneden erken gebelik testi alacağım bide onunla deneyeceğim inşallah sende hamilesindir Allah isteyen herkese nasip etsin kimsenin kucağını boş bırakmasın 🤲
Amin inşallah eşim after 10 ultra erken gebelik testi diye bir test almış onu yapıcam bende

Benim göğüslerim çok şiştiler damarlar çok belirginleşti uçları dokunulduğunda acıyor kasık ağrılarım var adet olacakmış gibi oluyor ara ara bu sabah da hafif bir mide bulantısı yaşıyorum midem boğazımda gibi oluyor.
Hadi inşallah Allah dualarımızı kabul ederde bebişlerimizi kucağınıza alırız test yapınca bizide bilgilendir🤗

Hayırlı olsun var gibi görünüyor,cok sevindim adınıza🥰bir test daha alsaydınız keşke emin olurdunuz

Benim göğüslerim çok şiştiler damarlar çok belirginleşti uçları dokunulduğunda acıyor kasık ağrılarım var adet olacakmış gibi oluyor ara ara bu sabah da hafif bir mide bulantısı yaşıyorum midem boğazımda gibi oluyor.
Benim de aynı belirtiler var ama hamilelik için çok erkenmiş bunlar, galiba yumurtlama belirtisi yaşıyoruz

Kızlar sanırım yok 3 adet farklı testle yaptım biri erken gebelik testi çıkmadı dün yaptığımla aynı olan test yine pozitif görünüyor ama daha silik sanırım olmadı 😔

Eklentiler

• IMG_20220323_104745.webp
    IMG_20220323_104745.webp
    11,2 KB · Görüntüleme: 82
Kızlar sanırım yok 3 adet farklı testle yaptım biri erken gebelik testi çıkmadı dün yaptığımla aynı olan test yine pozitif görünüyor ama daha silik sanırım olmadı 😔
En garantisi kan verin bu şekilde insan çok yıpranıyo bende dün yaptım anında silik çizgi çıktı güvenemedim hemen kan verdim o testler yanlış sonuç verebiliyo malesef

Hayırlısı neyse olsun Allah'ım tez zamanda isteyen herkesin kucağını doldursun inşallah.Bende 5 yıldır pozitifi görmek için çabalıyorum
Bugün yine yaptım comfort diye erken gebelik testi 5 dakika sonra böyle oldu ustunde ilk yarım saatten sonraki sonuçlar geçersiz diyor beklemek çok zor gerçekten ben 7 yıllık evliyim 3 yıldır olmuyor 😢

Eklentiler

• IMG_20220324_103901.webp
    IMG_20220324_103901.webp
    6,2 KB · Görüntüleme: 64
Bugün yine yaptım comfort diye erken gebelik testi 5 dakika sonra böyle oldu ustunde ilk yarım saatten sonraki sonuçlar geçersiz diyor beklemek çok zor gerçekten ben 7 yıllık evliyim 3 yıldır olmuyor 😢
Regl gününüz geçti mi düzeniniz nasıl kaç günde olursunuz

Sonuç ne canım

Back
X