Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Maalesef yokMerhaba
Acaba gebelik var mı ?
Merhaba negatif canım umarım yakında pozitif görürsünMerhaba
Acaba gebelik var mı ?
Bu test negatif ama dilerim ki bir dahaki test’in pozitif olucakMerhaba
Acaba gebelik var mı ?
Ne kadardır gecikiyor gününüzAnladım, aslında beklemiyorduk ama günüm geçince birden heyecanlandımteşekkür ederim size
![]()
10 gün kadar olduNe kadardır gecikiyor gününüz
Benim de 17 gündür gecikiyor sizinle aynı durumdayım10 gün kadar oldu
Benim hormonal olarak olabilir. Sınav dönemimiz olduğu için belki stres yapmışım dır.Benim de 17 gündür gecikiyor sizinle aynı durumdayım
Amin inşallah Allah isteyen herkese nasip etsinBenim hormonal olarak olabilir. Sınav dönemimiz olduğu için belki stres yapmışım dır.Eğer hamile kalmak istiyorsanız inşâAllah en yakın zamanda nasip olur
![]()
Merhaba, acaba adet oldunuz mu?Amin inşallah Allah isteyen herkese nasip etsin![]()
Merhaba evet 30 günlük gecikme ile adet oldum 17 ocakta doktor muhtemelen adet Sökülmesi icin ilac falan verecektir bana da verdi duphaston diye bir ilac kullandim 3 4 gin icinde hasta oldum. inşallah en kısa zamanda Allah nasip eder isteyen herkeseMerhaba, acaba adet oldunuz mu?
Ben hala olmadım, bugün kaset test yaptım negatif ( şüpheli ilişkim kasımın 20 de olmuştu ondan sonra hiç olmadı, çünkü eşim şimdi burda değil) doktordan tekrar randevu aldım ama biraz tedirginim yine