Gebelik var mı

Değer çok düşük yok

Anladım, aslında beklemiyorduk ama günüm geçince birden heyecanlandım 😊 teşekkür ederim size❤️

Benim hormonal olarak olabilir. Sınav dönemimiz olduğu için belki stres yapmışım dır.😊 Eğer hamile kalmak istiyorsanız inşâAllah en yakın zamanda nasip olur🌻
Amin inşallah Allah isteyen herkese nasip etsin 🙏🤍

Mrb hanımlar size bir sorum olacak bugün tam 29 gün adet gecikmem oldu 2 defa kan tahlili verdim ama birşey çıkmadı ilk bir hafta gecikmemde belirti vardı ama şuan sadece karın şişkinliği ve ağrısı bide kasıkta ağrı oluyor sizce hamilelik belirtisi olabilir mi?🤲

Amin inşallah Allah isteyen herkese nasip etsin 🙏🤍
Merhaba, acaba adet oldunuz mu?
Ben hala olmadım, bugün kaset test yaptım negatif ( şüpheli ilişkim kasımın 20 de olmuştu ondan sonra hiç olmadı, çünkü eşim şimdi burda değil) doktordan tekrar randevu aldım ama biraz tedirginim yine

Merhaba, acaba adet oldunuz mu?
Ben hala olmadım, bugün kaset test yaptım negatif ( şüpheli ilişkim kasımın 20 de olmuştu ondan sonra hiç olmadı, çünkü eşim şimdi burda değil) doktordan tekrar randevu aldım ama biraz tedirginim yine
Merhaba evet 30 günlük gecikme ile adet oldum 17 ocakta doktor muhtemelen adet Sökülmesi icin ilac falan verecektir bana da verdi duphaston diye bir ilac kullandim 3 4 gin icinde hasta oldum. inşallah en kısa zamanda Allah nasip eder isteyen herkese 🙏

Back
X