Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Evet var gibi kan testi verin bence bugun hayirli olsunKızlar gebelik var mı anlamadım ya
Insallah mutlu haberir verirsinYaaaa inşallah dua edin banaemin olamadım
inşallah vardır ama ikinci çizgi bayağı belirgin <3Kızlar gebelik var mı anlamadım ya
haberdar et biziiKızlar gebelik var mı anlamadım ya
Silik gibi emin olamadım size sormak istediminşallah vardır ama ikinci çizgi bayağı belirgin <3
Tamam mutlakahaberdar et bizii
InsAllah vardir haber verYaaaa inşallah dua edin banaemin olamadımi
Bugün lekeler var iç çamaşırımda bir hafta önce de leke oldu sonra beyaz akıntıyla devam etti. Normalde bugün adet olmam gerekiyorduInsAllah vardir haber verama bence var saglikla ilerler insallah adetiniz gecti mi
Yaa tam kan testi verme zamani o zaman hayirlisiyla guzel sonuclar cikacaktirBugün lekeler var iç çamaşırımda bir hafta önce de leke oldu sonra beyaz akıntıyla devam etti. Normalde bugün adet olmam gerekiyordu
yarın vericem ya inşallah dediğiniz gibidirYaa tam kan testi verme zamani o zaman hayirlisiyla guzel sonuclar cikacaktir![]()
Umutlandirmakta istemem ama gayet cikmis beyaz akintida zaten belirtisiyarın vericem ya inşallah dediğiniz gibidir![]()
İnşallah öyledir. Allah sana da en güzel zamanda nasip etsinUmutlandirmakta istemem ama gayet cikmis beyaz akintida zaten belirtisibenimde 2 gun kaldi yaptim hic cikmadi belirtilerim var ama mesela beyaz akinti hic yok o yuzden umudum yok
Ayyyyy valla çok heyecanlıyım kızlar inşallah söylediğiniz gibidirİkinci cizgi görünüyoooor :))) tebrikler inşallah sağlıkla gelsin
Kan verdimmmm poztifffff beta 524 çıktı 3 gün sonra tekrar taptım 3024. Bana dua edin sağlıklı geçsin lütfennRonya26 canim ne yaptin kan verdin mi