- 22 Kasım 2023
- 109
- 36
- 18
- 28
- Konu Sahibi Okyanusesintisii
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Silik çizgi var mı ben göremedim ama silikse yarın sabah tekrar yap
Kızlar gebelik var mı?
Ben ilk 5 dk içinde gördüm de yani gözlerim beni yanıltıyor diye düşünüyorum ama bu testi birkaç saat sonra çektimİnce bir gölge var gibi ilk 10dkikada ciktysa var gibi grbelik ama cok sonra cekilmisse kuruma cizgisi olabilir yarin ilk idrarla daha belli olur umarim hayrli haberleriniz olur .
İşte ben de göz yanılsaması mı diye emin olamadım yarın tekrar yaparım inşallah vardırSilik çizgi var mı ben göremedim ama silikse yarın sabah tekrar yap
Canım ben gördüm ikinci çizgiyi sabah sen de tekrar yap benceKızlar banada bakarmısınız ya silik mi bu anlayamadım
var bence :) bakın filitre atınca baya görunuyor ikinci çizgi
Kızlar gebelik var mı?
Yaa bunu nasıl yaptınız acaba canlı bakınca bile bu kadar görünmüyor çünkü bir de burada kuruma çizgisi gibi durmuş pek anlamıyprum gerçivar bence :) bakın filitre atınca baya görunuyor ikinci çizgi
Eki Görüntüle 3359493
filtre atınca ikinci çizgi belirginleşti iyice :))Kızlar banada bakarmısınız ya silik mi bu anlayamadım
2 gün sonra testi tekrarlayın bence umarım vardır ve koruma çizgisi değildir . Programla yaptım canımYaa bunu nasıl yaptınız acaba canlı bakınca bile bu kadar görünmüyor çünkü bir de burada kuruma çizgisi gibi durmuş pek anlamıyprum gerçi![]()
Yarın regl günüm yarın yine yaparım hergün yaaprım artık2 gün sonra testi tekrarlayın bence umarım vardır ve koruma çizgisi değildir . Programla yaptım canım
kızlar bende bu sabah işe gitmeden kan verdim yumurtlamanın 13. günü bugün. bakalım en net gerçeği yarın öğrenicem. 15 aralıkta çatlama görmüştüm 20si regl tarihimdi hala olmadım testte yapıyorum ama negatif çıkıyor inşallah kan testinde güzel haberler alırım dua edin bana :)2 gün sonra testi tekrarlayın bence umarım vardır ve koruma çizgisi değildir . Programla yaptım canım
Programın ismi ne canım2 gün sonra testi tekrarlayın bence umarım vardır ve koruma çizgisi değildir . Programla yaptım canım
Hayırlısı olsun inşallah seninledir sonucunu bekliyorumkızlar bende bu sabah işe gitmeden kan verdim yumurtlamanın 13. günü bugün. bakalım en net gerçeği yarın öğrenicem. 15 aralıkta çatlama görmüştüm 20si regl tarihimdi hala olmadım testte yapıyorum ama negatif çıkıyor inşallah kan testinde güzel haberler alırım dua edin bana :)
Benimde 14 -15 yumurtlama 16 çatlama oldu inşallah hepimizde güzel haberler veririzkızlar bende bu sabah işe gitmeden kan verdim yumurtlamanın 13. günü bugün. bakalım en net gerçeği yarın öğrenicem. 15 aralıkta çatlama görmüştüm 20si regl tarihimdi hala olmadım testte yapıyorum ama negatif çıkıyor inşallah kan testinde güzel haberler alırım dua edin bana :)
Birgebeningünlüğü sayfasından aldım. Daha öncede onun testlerini kullandım hiç kuruma çizgisi olmamışyı o yüzden şaşırdım ama olabilir tabikuruma gibi görünüyor akşam banada oldu.sabah kan verdim negatif markası ne testin
bende ordan cok kullandım canım kuruma çizğisi çıkıyor orda.erken gebelik yapabilirsinBirgebeningünlüğü sayfasından aldım. Daha öncede onun testlerini kullandım hiç kuruma çizgisi olmamışyı o yüzden şaşırdım ama olabilir tabi