- 7 Kasım 2022
- 222
- 52
- 28
- 29
- Konu Sahibi gamzeli-234
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Git gitYardımcı olacak yok mu içim içimi yiyor kan vermeye gidicem şimdi ama meraktan ölüyorum
canım 5 dk içinde çıkmışsa pozitif tir bende silik çizgi gördüm istersen kan ver hayırlısı olsunAdetime 3 gün var arkadaşlar test yaptım çok silik çizgi çıktı acaba bakabilir misiniz
Adetime 3 gün var arkadaşlar test yaptım çok silik çizgi çıktı acaba bakabilir misiniz
İnşallah vardır duygularım çok karışık inşallah sonucunda üzülmemİnşallah bebeğinizdir bende pozitif görüyorum herşey gönlünüzce olsuninşallah kanda da çıktığının haberini mutlulukla buraya yazarsınız
![]()
İnşallah pozitif görünüyor bence imkanınız varsa hemen kan testi yaptırın:)İnşallah vardır duygularım çok karışık inşallah sonucunda üzülmem
Şuan kan verdim sonucu bekliyorumİnşallah pozitif görünüyor bence imkanınız varsa hemen kan testi yaptırın:)
Guzel sonuclar alirsin insallah.. test pozitif gorunuyorŞuan kan verdim sonucu bekliyorum
Çizgide pembelik varmıAdetime 3 gün var arkadaşlar test yaptım çok silik çizgi çıktı acaba bakabilir misiniz
Evet varÇizgide pembelik varmı
Umarım inşallahGuzel sonuclar alirsin insallah.. test pozitif gorunuyor
O zaman vardır inşallah vardırEvet var
Evet silik bir çizgi var gebe misnzAdetime 3 gün var arkadaşlar test yaptım çok silik çizgi çıktı acaba bakabilir misiniz