Gebelik var mi ?

Ayseesahin

Üye
Kayıtlı Üye
20 Mart 2023
14
3
16
26
Adetim 1 gün gecikti testte de cizgi varla yok arası gibi sizce var mı??
1000081366.webp
1000081365.webp

Test pozitif. daha ama Cook yeni. Testi tekrarlayın emin olmak için. inşallah bebiş vardır ve sağlıkla ilerler☺️☺️

Son düzenleme:
Arkadaşlar benim testime de bakar mısınız? 🙏🏻

Eklentiler

• IMG_8324.webp
    IMG_8324.webp
    7,3 KB · Görüntüleme: 46
  • IMG_8325.webp
    IMG_8325.webp
    6,2 KB · Görüntüleme: 53
Çooook siliik bi çizgi var gibi ama yanıltıcı sabah ilk idrarla denersen daha iyi olur
Adetime 3 gün varken denemiştim günün ilk idrarı ile bugük adet olmam gerekiyordu hep erkene geliyor birkaç gün ama olmadım henüz, kasık ağrım be göğüs hassasiyetim var ama testi tekrar etmedim boşuna ümitlenmiş olmamak için yarın da olmazsam yapacağım🥲 Cevap için teşekkür ederim umarım gebeyimdir

Adetime 3 gün varken denemiştim günün ilk idrarı ile bugük adet olmam gerekiyordu hep erkene geliyor birkaç gün ama olmadım henüz, kasık ağrım be göğüs hassasiyetim var ama testi tekrar etmedim boşuna ümitlenmiş olmamak için yarın da olmazsam yapacağım🥲 Cevap için teşekkür ederim umarım gebeyimdir
İnşallah Allah gönlünüze göre versin 🙏 sonucu buraya da mutlaka yazın merak ettim☺️

İnşallah hamilesinizdir ve sağlıkla kucağına alirsin

Kızlar bu sabah biri kaset biri erken gebelik testi yaptım ikisinde de tek çizgi çıktı hiç silik bir çizgi bile yoktu muhtemelen regl olacağım 🥲 Yine de cevaplarınız için teşekkür ederim zamanı geldiğinde olur inşallah çok umutlanmıştım

Back
X