- 20 Mart 2023
- 14
- 3
- 16
- 26
- Konu Sahibi Ayseesahin
Adetim 1 gün gecikti testte de cizgi varla yok arası gibi sizce var mı??
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Amin inşallah vardır sağlıkla kucağıma alırımTest pozitif. daha ama Cook yeni. Testi tekrarlayın emin olmak için. inşallah bebiş vardır ve sağlıkla ilerler![]()
Var varAdetim 1 gün gecikti testte de cizgi varla yok arası gibi sizce var mı?? Eki Görüntüle 3451645 Eki Görüntüle 3451647
Çooook siliik bi çizgi var gibi ama yanıltıcı sabah ilk idrarla denersen daha iyi olurArkadaşlar benim testime de bakar mısınız?![]()
Adetime 3 gün varken denemiştim günün ilk idrarı ile bugük adet olmam gerekiyordu hep erkene geliyor birkaç gün ama olmadım henüz, kasık ağrım be göğüs hassasiyetim var ama testi tekrar etmedim boşuna ümitlenmiş olmamak için yarın da olmazsam yapacağımÇooook siliik bi çizgi var gibi ama yanıltıcı sabah ilk idrarla denersen daha iyi olur
İnşallah Allah gönlünüze göre versinAdetime 3 gün varken denemiştim günün ilk idrarı ile bugük adet olmam gerekiyordu hep erkene geliyor birkaç gün ama olmadım henüz, kasık ağrım be göğüs hassasiyetim var ama testi tekrar etmedim boşuna ümitlenmiş olmamak için yarın da olmazsam yapacağımCevap için teşekkür ederim umarım gebeyimdir
Beni de etiketlersiniz görürümHaber vereceğim inşallah![]()
Yarın mutlaka yapın kuruma çizgizi de olabilir erkenden sevinmeyelimHaber vereceğim inşallah![]()
Yarın bi daha yapıcamVar varsabah ilk idrarla tekrar deneyin ya da direkt kan verin
İnşallah hamilesinizdir ve sağlıkla kucağına alirsinAdetime 3 gün varken denemiştim günün ilk idrarı ile bugük adet olmam gerekiyordu hep erkene geliyor birkaç gün ama olmadım henüz, kasık ağrım be göğüs hassasiyetim var ama testi tekrar etmedim boşuna ümitlenmiş olmamak için yarın da olmazsam yapacağımCevap için teşekkür ederim umarım gebeyimdir
Evet kesinlikle varArkadaşlar benim testime de bakar mısınız?![]()
İnşallah canım Allah razı olsun cevabın içinEvet kesinlikle var
İnşallah canım Allah razı olsun cevabın için![]()