Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Testinizin markası ne ne kadar sürede çıktı acaba?sizce gebelik var mı adetime 3 gün var
Çizgi gözüküyor. Pozitif bence.sizce gebelik var mı adetime 3 gün var
ya markasını bilmiyorumTestinizin markası ne ne kadar sürede çıktı acaba?
Benim testlerim iki gündür böyle çıkıyor. Burada herkes pozitif dedi. Bugün kan verdim. Yanıltmak istemem ama sizinki de belirgin duruyor.2 tane erken gebelik yaptım diğeri hafif çıktı bozuktur diye düşündüm 2 ise belirgin olmaya başladı sizce var mı
evet sizde de çıkmış inşallah hamişizdir güzel haberler alırız umarım ben yarın kan vermeye gideceğim sizde gittiniz miBenim testlerim iki gündür böyle çıkıyor. Burada herkes pozitif dedi. Bugün kan verdim. Yanıltmak istemem ama sizinki de belirgin duruyor.
İnşallahevet sizde de çıkmış inşallah hamişizdir güzel haberler alırız umarım ben yarın kan vermeye gideceğim sizde gittiniz mi
ay inşallah hayırlı haberlerle gelirsin aile hekimine miİnşallahBen bugün kan verdim. Sonucun yarın çıkacağını söylediler. Geç saatte gittiğim için sanırım. Normalde gün içinde çıkıyor sonuçlar.
Baya baya belirgin bence kesinlikle var hayırlı olsun sağlıkla kucağınıza alın inşallahya markasını bilmiyorum2 dk içinde çıktı iki tane erken gebelik testi yaptım ilkinde hafif oldu bunda ise hemen belirgin oldu
ayyyy inşAllah vardır yaBaya baya belirgin bence kesinlikle var hayırlı olsun sağlıkla kucağınıza alın inşallah![]()
Bu teste göre bide iki dakikada çıkmış bence kesin var heveslendirmiş olmayım daayyyy inşAllah vardır ya![]()
Hastaneye gittim ama sağlık ocağında da yapıyorlar kan testini. İmkanın varsa yarın yaptır bence. Hayırlı haberleri hep birlikte alalım inşallahay inşallah hayırlı haberlerle gelirsin aile hekimine mi
gittin acaba hastane mi
ay gerçekten mi ya yanlış olabilir mi burdakılerin çoğu testi pozitif kanda negatif çıkmış bilemedimTebrikler pozitif![]()
ay amin inşAllah dediğiniz gibi olurBu teste göre bide iki dakikada çıkmış bence kesin var heveslendirmiş olmayım dakan verin kesinleşir bence hayırlı uğurlu olsun inşallah
![]()
Adet geçtimi ? Bende böyle öğrenmiştim. Kan sonucu kesinleştirir elbette ama şuan pozitif görünüyor :)ay gerçekten mi ya yanlış olabilir mi burdakılerin çoğu testi pozitif kanda negatif çıkmış bilemedim
kadın doğumdan randevu mu aldınız acaba bilmiyorum pek beni bilgilendirir misinizHastaneye gittim ama sağlık ocağında da yapıyorlar kan testini. İmkanın varsa yarın yaptır bence. Hayırlı haberleri hep birlikte alalım inşallah![]()
Kadın doğum bölümünden randevu aldım. Doktorla görüşünce direkt kan testi yaptırmak istediğimi söyledim. Gebelik şüphem var dedim. Sonra kan verdim. Eğer Beta HCG 10 üstü çıkarsa iki gün sonra yine test yaptır. Yükselişi takip edelim dedi.kadın doğumdan randevu mu aldınız acaba bilmiyorum pek beni bilgilendirir misiniz
hayır adetim gecikmedi 3 günüm varAdet geçtimi ? Bende böyle öğrenmiştim. Kan sonucu kesinleştirir elbette ama şuan pozitif görünüyor :)