Gebelik var mı

abca

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
7 Temmuz 2025
23
3
1
Kızlar merhaba bata bir gün kala erken gebelik testi yaptım silik çizgi çıktı bat günü kaset test yaptım negatif sizce gebelik var mı

Eklentiler

• 1000046590.webp
    1000046590.webp
    58,9 KB · Görüntüleme: 139
Başka marka ile tekrarlayın bu marka yalanci pozitif çok veriyor ya kan verin yada başka marka ile tekrarlayın

Pozitiften sonra negatif çıktığı için var mı yok mu biz bilemeyiz kan vermeniz en iyisi olur

Başka marka ile tekrarlayın bu marka yalanci pozitif çok veriyor ya kan verin yada başka marka ile tekrarlayın
Adet günüm bugün geçmesini bekliyorum iki gün sonra olmazsam tekrar kaset test yapıcam ama belirtilerimde var kasık ağrıları sağ gögüs ucunda iğne batması gibi sızı

İdrar testi yaptınız mı acaba bir de kan testinde değeriniz ne zaman yükseldi
İdrar testiyle öğrendim çok silik bir çizgiydi kan verdim 23 çıktı. İki günde 2-3 kat artarak ilerledi bir buçuk hafta sonra keseyi ondan da bir hafta sonra kalp atışını duydum çok şükür.

İdrar testiyle öğrendim çok silik bir çizgiydi kan verdim 23 çıktı. İki günde 2-3 kat artarak ilerledi bir buçuk hafta sonra keseyi ondan da bir hafta sonra kalp atışını duydum çok şükür.
İnşallah benimde öyledir erken gebelik testi mi yaptınız markası neydi acaba

Birde testeki çizgileri suya tutunca kuruma çizgisiyse eğer kayboluyor diyorlar böyle bir şey var mı acaba

Regle kac gün varken yaptınız belirtileriniz neydi
Regl olmam gereken gün yaptım, belirtim olduğu için yapmadım aslında dişçiye gidecektim ne olur ne olmaz diye yaptım öyle öğrendim. Sadece normalin dışında kanım çekilir gibi baş dönmem oluyordu bir anda içim bayılıyordu hemen uzanıp ayaklarımı kaldırıyordum. Hatta şüphelenip test yapmıştım pmsteyken, negatif çıkmıştı. Regl olmam gereken gün dediğim gibi tesadüfen öğrendim

Regl olmam gereken gün yaptım, belirtim olduğu için yapmadım aslında dişçiye gidecektim ne olur ne olmaz diye yaptım öyle öğrendim. Sadece normalin dışında kanım çekilir gibi baş dönmem oluyordu bir anda içim bayılıyordu hemen uzanıp ayaklarımı kaldırıyordum. Hatta şüphelenip test yapmıştım pmsteyken, negatif çıkmıştı. Regl olmam gereken gün dediğim gibi tesadüfen öğrendim
Tebrik ederim hayırlı olsun❤️

Silik bir çizgi var gibi sanki siteye yükleyince kalite düşüyor baya ama ben silik çizgi gördüm yanılmıyorsam
Pembe silik bir çizgi oluştu 5 dakika içinde ama şimdide toz pembe leke geldi akıntıyla karışık iyce ümidimi kaybettim 😔

Back
X