Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Adet günüm bugün geçmesini bekliyorum iki gün sonra olmazsam tekrar kaset test yapıcam ama belirtilerimde var kasık ağrıları sağ gögüs ucunda iğne batması gibi sızıBaşka marka ile tekrarlayın bu marka yalanci pozitif çok veriyor ya kan verin yada başka marka ile tekrarlayın
Kan vericem ama bat bugünPozitiften sonra negatif çıktığı için var mı yok mu biz bilemeyiz kan vermeniz en iyisi olur
Ben bat gününde öğrenmiştim çok ufak bir değerle, isterseniz bekleyin yine de birkaç günKan vericem ama bat bugün
Pozitif çizgisi değil maalesef kurumaya benziyorKızlar merhaba bata bir gün kala erken gebelik testi yaptım silik çizgi çıktı bat günü kaset test yaptım negatif sizce gebelik var mı
İdrar testi yaptınız mı acaba bir de kan testinde değeriniz ne zaman yükseldiBen bat gününde öğrenmiştim çok ufak bir değerle, isterseniz bekleyin yine de birkaç gün
Resimde çok belli değil ama Pembelik var ilk 5 dakikada çıktıPozitif çizgisi değil maalesef kurumaya benziyor
İdrar testiyle öğrendim çok silik bir çizgiydi kan verdim 23 çıktı. İki günde 2-3 kat artarak ilerledi bir buçuk hafta sonra keseyi ondan da bir hafta sonra kalp atışını duydum çok şükür.İdrar testi yaptınız mı acaba bir de kan testinde değeriniz ne zaman yükseldi
İnşallah benimde öyledir erken gebelik testi mi yaptınız markası neydi acabaİdrar testiyle öğrendim çok silik bir çizgiydi kan verdim 23 çıktı. İki günde 2-3 kat artarak ilerledi bir buçuk hafta sonra keseyi ondan da bir hafta sonra kalp atışını duydum çok şükür.
Predictor ile yaptımİnşallah benimde öyledir erken gebelik testi mi yaptınız markası neydi acaba
Regle kac gün varken yaptınız belirtileriniz neydiPredictor ile yaptım
Regl olmam gereken gün yaptım, belirtim olduğu için yapmadım aslında dişçiye gidecektim ne olur ne olmaz diye yaptım öyle öğrendim. Sadece normalin dışında kanım çekilir gibi baş dönmem oluyordu bir anda içim bayılıyordu hemen uzanıp ayaklarımı kaldırıyordum. Hatta şüphelenip test yapmıştım pmsteyken, negatif çıkmıştı. Regl olmam gereken gün dediğim gibi tesadüfen öğrendimRegle kac gün varken yaptınız belirtileriniz neydi
Tebrik ederim hayırlı olsunRegl olmam gereken gün yaptım, belirtim olduğu için yapmadım aslında dişçiye gidecektim ne olur ne olmaz diye yaptım öyle öğrendim. Sadece normalin dışında kanım çekilir gibi baş dönmem oluyordu bir anda içim bayılıyordu hemen uzanıp ayaklarımı kaldırıyordum. Hatta şüphelenip test yapmıştım pmsteyken, negatif çıkmıştı. Regl olmam gereken gün dediğim gibi tesadüfen öğrendim
Bende adetim 2 gün geçince başka bir marka ile test yaptımPredictor ile yaptım
Teşekkür ederim isteyen herkese nasip olsun inşallahTebrik ederim hayırlı olsun![]()
Silik bir çizgi var gibi sanki siteye yükleyince kalite düşüyor baya ama ben silik çizgi gördüm yanılmıyorsamBende adetim 2 gün geçince başka bir marka ile test yaptım
Pembe silik bir çizgi oluştu 5 dakika içinde ama şimdide toz pembe leke geldi akıntıyla karışık iyce ümidimi kaybettimSilik bir çizgi var gibi sanki siteye yükleyince kalite düşüyor baya ama ben silik çizgi gördüm yanılmıyorsam