Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Markası neArkadaşlar merhaba reglime iki gün var normalde, pazar günü mr çektireceğim ne olur ne olmaz diye test yapayım dedim böyle çıktı sizce var mı?
Pozitif bence hamile siniz çizgi bariz belli kan verinArkadaşlar merhaba reglime iki gün var normalde, pazar günü mr çektireceğim ne olur ne olmaz diye test yapayım dedim böyle çıktı sizce var mı?
Pozitif duruyor ama yalancı pozitiflik de olabilir. Riske atmayın direkt Kan verin varsa mutlaka çıkarArkadaşlar merhaba reglime iki gün var normalde, pazar günü mr çektireceğim ne olur ne olmaz diye test yapayım dedim böyle çıktı sizce var mı?
Artimet ise başka marka yap canım. Artimet ile 4 test yaptım 2 erken gebelik 2 kaset test . Hepsinde de saniyesinde 2 koyu çizgi çıktı silik bile değildi aynı gün kan verdim 2 çıktı. Rabbim gönlüne göre versin inşAllahArkadaşlar merhaba reglime iki gün var normalde, pazar günü mr çektireceğim ne olur ne olmaz diye test yapayım dedim böyle çıktı sizce var mı?
O zaman hamilelik vardir. Haber ver. İnsallah vardirHepinize çok teşekkür ediyorum cevaplarınız için, iki tane daha farklı marka test yaptım yine bu şekilde çıktı, kan vereceğim emin olmak için
Kan sonucu 29.09 çıktı 25 üstü pozitif sayılırmış ama 2 gün sonra yeniden kan vermek en sağlıklısıymış, 2 haftalık sayılıyormuş şu anda gebelikO zaman hamilelik vardir. Haber ver. İnsallah vardir
Yaaa gozun aydin cok sevindim. Bana da dua eder misin lutfenKan sonucu 29.09 çıktı 25 üstü pozitif sayılırmış ama 2 gün sonra yeniden kan vermek en sağlıklısıymış, 2 haftalık sayılıyormuş şu anda gebelik