Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kimse Yok mu4 ay önce ilişki yaşandı her ay regl oldum ama hamile iken regl olanlar var mış ilişki den 140 gün sonra evde gebelik testi yaptım negatif çıktı karnım da büyüme var gebelik var mı dır
4 kere regl olmuşsunuz 4 aylık bebek testte her türlü çıkardı.4 ay önce ilişki yaşandı her ay regl oldum ama hamile iken regl olanlar var mış ilişki den 140 gün sonra evde gebelik testi yaptım negatif çıktı karnım da büyüme var gebelik var mı dır
4 kere regl olmuşsunuz 4 aylık bebek testte her türlü çıkardı
Tekrar yapın o zaman testte yanılma payı olsa bile ilk zamanlar olur ben 7 haftalık hamileyken bile kabak gibi çıkmıştı boşuna dert etmeyin yoktur. Ya da kesin sonuç için gidip kan verin.Bazı regl olan hamileler var kafamı karıştırdı o bide test yanılma payı var mış
Testi ben 3 ay geçtikten sonra da yapmıştım 3 tane felan negatif çıktı ama her ay regl da oldum ama karnım büyüdu gibi hissediyorumTekrar yapın o zaman testte yanılma payı olsa bile ilk zamanlar olur ben 7 haftalık hamileyken bile kabak gibi çıkmıştı boşuna dert etmeyin yoktur. Ya da kesin sonuç için gidip kan verin.
Kan testi yapamıyorum aylarca regl olmaz demi4 aylık bebek her türlü çıkardı yanılma payının olacağını sanmam. Ve gebelikte adet olma belki sadece ilk ayda olabilir ki o da nadir,aylarca devam etmez. Yine de içiniz rahat etsin isterseniz bir kan testi verin.
Hiç duymadım bugüne kadar,ama olacağını sanmıyorumKan testi yapamıyorum aylarca regl olmaz demi
Bide her zaman ki gibi geldiHiç duymadım bugüne kadar,ama olacağını sanmıyorum