- 18 Eylül 2025
- 12
- 0
- 1
- 20
- Konu Sahibi minnosbebek001
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
doktora gittim olabilir de olmayabilir de dedi içimi kararttı resmen ya çok heycanlıyımEvet canim çok yeni ama sanırım geç döllenme 5 üzeri diye biliyorum
yani adetim 1 gün geçiyor bilemedim bu değer normali miBu değere göre hamilelik var ama çok çok yeni eğer sağlıklıysa değer iki günde bir iki kat artış olur
canım çok küçük bir değer olduğu için riskli. ben adet gecikmemin 3. günü yaptırdım 188 çıktı doktor ona da kontrol etmemiz lazım dedi. 2 günde 1 kan verip en az %60 artıyor mu ona bakıcazdoktora gittim olabilir de olmayabilir de dedi içimi kararttı resmen ya çok heycanlıyım
İnşallah yükselir cnm iki günde bir kan ver geç döllenme olmuş olabilir inşallah öylediryani adetim 1 gün geçiyor bilemedim bu değer normali mi
inşALLAH artar 2 yıldır evliyim ilk defa doktora gittim klomen progestan ve folik asit verdi onları kullanma sonucu bu değeri aldım benim değerlerim en fazla 2 çıkıyorducanım çok küçük bir değer olduğu için riskli. ben adet gecikmemin 3. günü yaptırdım 188 çıktı doktor ona da kontrol etmemiz lazım dedi. 2 günde 1 kan verip en az %60 artıyor mu ona bakıcazbenim bugün yine kan verme günüm inşallah sağlıkla artar ikimizinde
inşallah artar canım takip edicez ikimizde sağlıkla ilerlesin , takviyelerini kullan devam et hayırlı sonuçlar alıcaz inşallahinşALLAH artar 2 yıldır evliyim ilk defa doktora gittim klomen progestan ve folik asit verdi onları kullanma sonucu bu değeri aldım benim değerlerim en fazla 2 çıkıyordu
inşallah artar canım takip edicez ikimizde sağlıkla ilerlesin , takviyelerini kullan devam et hayırlı sonuçlar alıcaz inşallah
bugün gittim tekrar kan verdim tam 2 gün geçti üstünden 27 olmuş sizce artış gösterir miinşallah artar canım takip edicez ikimizde sağlıkla ilerlesin , takviyelerini kullan devam et hayırlı sonuçlar alıcaz inşallah
bugün gittim tekrar kan verdim tam 2 gün geçti üstünden 12 olan değer 27 olmuş sizce artış gösterir micanım çok küçük bir değer olduğu için riskli. ben adet gecikmemin 3. günü yaptırdım 188 çıktı doktor ona da kontrol etmemiz lazım dedi. 2 günde 1 kan verip en az %60 artıyor mu ona bakıcazbenim bugün yine kan verme günüm inşallah sağlıkla artar ikimizinde
bugün gittim tekrar kan verdim tam 2 gün geçti üstünden 27 olmuş sizce artış gösterir miBu değere göre hamilelik var ama çok çok yeni eğer sağlıklıysa değer iki günde bir iki kat artış olur
tam 2 kat artmış bi kaç sefer daha kan verip takip etmeniz gerekiyorbugün gittim tekrar kan verdim tam 2 gün geçti üstünden 27 olmuş sizce artış gösterir mi
Takibe devam et cnm daha çok yeni inşallah iki günde bir artarbugün gittim tekrar kan verdim tam 2 gün geçti üstünden 12 olan değer 27 olmuş sizce artış gösterir mi
bugün gittim tekrar kan verdim tam 2 gün geçti üstünden 27 olmuş sizce artış gösterir mi