• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebelik var mı

ulusoymeltem

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
1
Puanlar
1
Hanımlar test yaptım sanki silik çizgi var gibi bana mı öyle geliyor bi bakar mısınız
İlk idrarla değil akşam yaptım ilk 5 dakika da böyle

Eklentiler

• IMG_3182.webp
    IMG_3182.webp
    64,7 KB · Görüntüleme: 42
  • IMG_4510DB4F-523F-40E2-AC72-A04CF2D49A79.webp
    IMG_4510DB4F-523F-40E2-AC72-A04CF2D49A79.webp
    49,2 KB · Görüntüleme: 38
  • IMG_3181.webp
    IMG_3181.webp
    52,9 KB · Görüntüleme: 40
10 gün geçti normalde ama düzenli olmuyorum pcos var bende
On gün gecikmeye daha belirgin çıkması gerektiğini düşünüyorum sabah ilk idrarla mı yaptın bence sabah ilk idrarla yine dene görsellerde hafif bir çizgi var gibi sen tabi çıplak gözle daha net görürsün

On gün gecikmeye daha belirgin çıkması gerektiğini düşünüyorum sabah ilk idrarla mı yaptın bence sabah ilk idrarla yine dene görsellerde hafif bir çizgi var gibi sen tabi çıplak gözle daha net görürsün
İki saat önce yaptım sabahı bekleyemedim dediğiniz gibi çıplak gözle daha belirgin ama yine de emin olamadım

İki saat önce yaptım sabahı bekleyemedim dediğiniz gibi çıplak gözle daha belirgin ama yine de emin olamadım
Canım belkide geç yumurtlamışsndr var gibi ama on günde de daha net çıkması lazm diye düşünüyorum se sabah ilk idrarla testi tekrarla istersen varsa zaten daha net çıkacaktır duruma göre kan verirsin

Back
X