GEBELİK VAR Mıdır

gokyuzummmmmmm

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
11 Nisan 2023
81
4
1
Bugün tekrar test yaptım hanımlar sizce var mı bişiy ama erken genelik testinde tek çizgi çıkıyor anlamadım

Eklentiler

• 95C29E4D-ADAE-465D-A803-13AAF73F43DC.webp
    95C29E4D-ADAE-465D-A803-13AAF73F43DC.webp
    10,5 KB · Görüntüleme: 81
Evet 1.20 çıktı daha önce hep 0.1 çıkardı anlamadım acaba adetime 6 gün var diyemi ki 😕 yine mi olmadı yani oldupunu hissediyorum ama
Genelde 5 ve alti degere hep negatif diyolar ama adetine 6 gun var bekle bakalim kuzum rabbim buyuk 1 hafta sonra tekrar ver bakalim belki yukseldi dualarim seninle♥️

Bugün tekrar test yaptım hanımlar sizce var mı bişiy ama erken genelik testinde tek çizgi çıkıyor anlamadım
Kan sonucunuz çıktı mı bende 4 gün önce yaptım hem kan hem idrar pozitif ama keseyi görmedik perşembe günü çağırdı Dr bakalım inşallah keseyi de görürüz sizinde inşallah pozitiftir🤲🤲

Evet 1.20 çıktı daha önce hep 0.1 çıkardı anlamadım acaba adetime 6 gün var diyemi ki 😕 yine mi olmadı yani oldupunu hissediyorum ama
Canım adete 6 gün kala çok erken bir zaman. Bebiş olacak belki ama bi izin ver döllenecek de hormon kana karışacak, en son idrara karışıp yaptığın o kaset testte çıkacak☺️ sakin ol, Allah gönlüne göre versin inşallah.

Canım adete 6 gün kala çok erken bir zaman. Bebiş olacak belki ama bi izin ver döllenecek de hormon kana karışacak, en son idrara karışıp yaptığın o kaset testte çıkacak☺️ sakin ol, Allah gönlüne göre versin inşallah.
İnsan kendine engel olamıyor işte kuzumm sağol inşallah

Merhaba kızlar, benim de beta hcg 1.20 çıktı bugün.. Meraktan çatlıcam, artar mı acaba diye.. bi haftan once bel kuyruk sokumu ağrısı yasadim pembe akıntım da oldu. Alttan muayne oldum doktor regli de geliyor dedi... kafam corba

Back
X