- 11 Nisan 2023
- 81
- 4
- 1
- Konu Sahibi gokyuzummmmmmm
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bugün tekrar test yaptım hanımlar sizce var mı bişiy ama erken genelik testinde tek çizgi çıkıyor anlamadım
Var gibi duruyor adetinize kac gun varBugün tekrar test yaptım hanımlar sizce var mı bişiy ama erken genelik testinde tek çizgi çıkıyor anlamadım
6 gün varVar gibi duruyor adetinize kac gun var
Cikti mi canim sonucunAz önce kan verdim 2 saat sonra çıkacak
Evet 1.20 çıktı daha önce hep 0.1 çıkardı anlamadım acaba adetime 6 gün var diyemi kiCikti mi canim sonucun
Genelde 5 ve alti degere hep negatif diyolar ama adetine 6 gun var bekle bakalim kuzum rabbim buyuk 1 hafta sonra tekrar ver bakalim belki yukseldi dualarim seninleEvet 1.20 çıktı daha önce hep 0.1 çıkardı anlamadım acaba adetime 6 gün var diyemi kiyine mi olmadı yani oldupunu hissediyorum ama
Genelde 5 ve alti degere hep negatif diyolar ama adetine 6 gun var bekle bakalim kuzum rabbim buyuk 1 hafta sonra tekrar ver bakalim belki yukseldi dualarim seninle
Allah razı olsun canım benim inşallah öyledirGenelde 5 ve alti degere hep negatif diyolar ama adetine 6 gun var bekle bakalim kuzum rabbim buyuk 1 hafta sonra tekrar ver bakalim belki yukseldi dualarim seninle![]()
Amin canim haberdar et kan testi verdin bakalim benim de son 8 gun hakimizda hayirlisiAllah razı olsun canım benim inşallah öyledir
Kan sonucunuz çıktı mı bende 4 gün önce yaptım hem kan hem idrar pozitif ama keseyi görmedik perşembe günü çağırdı Dr bakalım inşallah keseyi de görürüz sizinde inşallah pozitiftirBugün tekrar test yaptım hanımlar sizce var mı bişiy ama erken genelik testinde tek çizgi çıkıyor anlamadım
Canım adete 6 gün kala çok erken bir zaman. Bebiş olacak belki ama bi izin ver döllenecek de hormon kana karışacak, en son idrara karışıp yaptığın o kaset testte çıkacakEvet 1.20 çıktı daha önce hep 0.1 çıkardı anlamadım acaba adetime 6 gün var diyemi kiyine mi olmadı yani oldupunu hissediyorum ama
İnsan kendine engel olamıyor işte kuzumm sağol inşallahCanım adete 6 gün kala çok erken bir zaman. Bebiş olacak belki ama bi izin ver döllenecek de hormon kana karışacak, en son idrara karışıp yaptığın o kaset testte çıkacaksakin ol, Allah gönlüne göre versin inşallah.
1.20 çıktı tekrarlamadım daha adeti bekliyorumKan sonucunuz çıktı mı bende 4 gün önce yaptım hem kan hem idrar pozitif ama keseyi görmedik perşembe günü çağırdı Dr bakalım inşallah keseyi de görürüz sizinde inşallah pozitiftir![]()
İnşallah kuzummAmin canim haberdar et kan testi verdin bakalim benim de son 8 gun hakimizda hayirlisi![]()
Hayırlısı inşallah rabbim gönlüne göre versin1.20 çıktı tekrarlamadım daha adeti bekliyorum
Aminn isteyen herkesin inşallahHayırlısı inşallah rabbim gönlüne göre versin
Tekrar kan testi yaptınız mı1.20 çıktı tekrarlamadım daha adeti bekliyorum
Hayır yapmadım 3 gün geç regl oldum ve normalde 6 gün sürer 3 gün sürdü kesildi ama aşırı çok geldi herzamankine göre anlamadım ben de yarım doktora gideceğimTekrar kan testi yaptınız mı