GEBELİK VAR MIDIR?

Yenibirhayataaa

Büyümek, tam anlamıyla bu.
Kayıtlı Üye
6 Ekim 2016
1.132
563
123
Merhabalar arkadaşlar, 1 eylülde aşılama yaptık, 5 gün progestan kullanıp bırakmıştım, gebelik oluşmadı. Reglim normalden 5 gün önce oldu. Doktor progestanı erken kesmişsin çekilme kanaması oldu dedi, normal Regl gibi oldu bitti. Eylül 13 de olmuştum. Aşılamaya bir ay ara verdik ikinciyi yaptıracağız. Fakat ben hala Regl olmadım, iki gündür olacak gibi belirtiler var fakat olmadım. Erken gebelik testi yaptım negatif çıktı. Gebelik olmuş olablir mi?

Merhabalar arkadaşlar, 1 eylülde aşılama yaptık, 5 gün progestan kullanıp bırakmıştım, gebelik oluşmadı. Reglim normalden 5 gün önce oldu. Doktor progestanı erken kesmişsin çekilme kanaması oldu dedi, normal Regl gibi oldu bitti. Eylül 13 de olmuştum. Aşılamaya bir ay ara verdik ikinciyi yaptıracağız. Fakat ben hala Regl olmadım, iki gündür olacak gibi belirtiler var fakat olmadım. Erken gebelik testi yaptım negatif çıktı. Gebelik olmuş olablir mi?
Verilen ilaçları doktor kesmedigi sürece bir daha asla bırakmayın. Yan etki vs olduğunda da hemen bilgilendirip bırakma izni isteyin. (Progestanin yan etkisi olduğu için demiyorum )
Özellikle progesteron içeren ilaçlar zamanı ve kullanım gününe göre farklı amaçlara hizmet eder. Bi daha doktor bırak demeden bırakmayın. Cunku o ilac düşügu önler rahmi kalinlastirir ve destekler.
Gebeliğe gelince ara vermişsiniz bir ay belki doğal gebelik oluşmuştur geç döllenme olabilir. Bide ben erken gebelik testlerine zerre güvenmiyorum. Para yuvası. Regl günü geldiğinde yeniden tekrarlayın. Umarım vardır.

Back