- 13 Temmuz 2019
- 41
- 19
- 3
- 29
- Konu Sahibi Hellosirin
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
2 gün var daha adetime2. Çizgiyi göremedim ya adetin gecikti mi
İnşâllah canım rabbım bu kez nasıp eder ben de 3 ay önce bir düşüğüm oldu simdi yıne hamıleyım inş bu sefer kucagımıza almak nasıp olurBugün regl olmam gerekiyordu içimde bir kuşku oldu sanırım hamileyim ilki boş gebelikti 2 ayına kadar doktora gitmiycem kimseye söylemiycem dua edin kızlar artık bebişim olsun sürekli
İnş canım hepimize hayırlı evlatlar versin tebrik ederim senideİnşâllah canım rabbım bu kez nasıp eder ben de 3 ay önce bir düşüğüm oldu simdi yıne hamıleyım inş bu sefer kucagımıza almak nasıp olur![]()
Sag ol canm inşallahİnş canım hepimize hayırlı evlatlar versin tebrik ederim senide
İyide bu haberinizi buraya niye yazdınız onu anlamadım bayanın negatif gorunuyor siz benm pozitif der gibi hoş olmamıs sankiBugün regl olmam gerekiyordu içimde bir kuşku oldu sanırım hamileyim ilki boş gebelikti 2 ayına kadar doktora gitmiycem kimseye söylemiycem dua edin kızlar artık bebişim olsun sürekli
Gebelik varmı acaba adetime 3 gün var sanki çiZgi var gibi