Gebelik var mııı !!!

Hellosirin

Bir mucize olsun 👶🏼
Kayıtlı Üye
13 Temmuz 2019
41
19
3
29
Gebelik varmı acaba adetime 3 gün var sanki çiZgi var gibi

Eklentiler

• image.webp
    image.webp
    5,1 KB · Görüntüleme: 157
Son düzenleme:
Üzgünüm ama ben göremedim canım adet geçince bir daha tekrarla istersen

2. Çizgiyi göremedim ya adetin gecikti mi

Bugün regl olmam gerekiyordu içimde bir kuşku oldu sanırım hamileyim ilki boş gebelikti 2 ayına kadar doktora gitmiycem kimseye söylemiycem dua edin kızlar artık bebişim olsun sürekli

Eklentiler

• 1564226198991697015754577152690.webp
    1564226198991697015754577152690.webp
    18 KB · Görüntüleme: 95
Bugün regl olmam gerekiyordu içimde bir kuşku oldu sanırım hamileyim ilki boş gebelikti 2 ayına kadar doktora gitmiycem kimseye söylemiycem dua edin kızlar artık bebişim olsun sürekli
İnşâllah canım rabbım bu kez nasıp eder ben de 3 ay önce bir düşüğüm oldu simdi yıne hamıleyım inş bu sefer kucagımıza almak nasıp olur 🙏

Test bozuk gibi görünüyor maalesef 😕
Çünkü ikinci çizgiden ziyade ortada olmaması gereken belirgin bi çizgi var. Belki de idrar fazla gelmiştir. Ya sabah ilk idrar ile tekrar deneyin ya da adet gününüzü bekleyip kan verin derim. Allah gönlünüze göre versin inşallah 🤲🏻

İyide bu haberinizi buraya niye yazdınız onu anlamadım bayanın negatif gorunuyor siz benm pozitif der gibi hoş olmamıs sanki

F9D06A43-20DE-4058-88E9-C5A92A5AC949.jpeg
Ovulasyon testi sonuçlarına göre çalıştım bu ay. BaTa daha 9 gün var. Ama 4 yıl vajinismusla uğraştığım için vakit kaybetmek istemiyorum. Bu gebelik testini bu sabah yaptım kızlar sanki silik çizgi görünüyor yoksa ben çok istediğim için öyle mi görmek istiyorum 🙄

Back
X