- 3 Ağustos 2023
- 101
- 14
- 13
- 28
- Konu Sahibi papatya 606159
-
Yumurtlama ağrısı olabilir miAdetime 16 gün varken hafif pembe si bı leke geldi 1 gün şuan hasta olmama 12 gün var kasigimin sol tarafında bişey canlanıyor sanki âdet olacak gibi bı ağrı da var gebelik varmı bilmiyorum yardımcı olursanız sevinirim şimdiden tşk ederim
İnşallah yumurta lama ağrısı olur adet olmamYumurtlama ağrısı olabilir mi
Belirttiğin zamanda benim yumurtlama ağrım olmuştu sonra çatladı çatlama da aynı dediğin gibi ağrı bebek istiyorsan değerlendir derimİnşallah yumurta lama ağrısı olur adet olmam
İstiyoruz zaten bebek inşallah rabbim nasip ederseBelirttiğin zamanda benim yumurtlama ağrım olmuştu sonra çatladı çatlama da aynı dediğin gibi ağrı bebek istiyorsan değerlendir derim
Eğer geçen aydan şüphen varsa test ver kesin pozitif çıkar ultrasonda bebek bile görünürBirde geçen ay adet olmm 2 gün sürdü test yaptım sonuç negatif çıktı 2 inci gün pembe gibi lekelenme oldu hiç âdet düzensizliğim olmadı anladım
Eğer geçen aydan şüphen varsa test ver kesin pozitif çıkar ultrasonda bebek bile görünür
Eğer adet olduysan da değerlendir bu ayıBirde geçen ay adet olmm 2 gün sürdü test yaptım sonuç negatif çıktı 2 inci gün pembe gibi lekelenme oldu hiç âdet düzensizliğim olmadı anladım
Bebek hareketleri 4 aydan önce hissedilmez o senin bağırsak hareketleridirSanki bişey canlanıyor kalp atışı gibi oyzden emin olmm gerekiyor bu ay olmam inşallah
Havalardan stresten olabilir benimde geçen ay bir gün geldi ikinci gün yok ama hamile kalmadım normalde adetim düzenli olarak gelir ve 4-5 gün sürerdi.Ama dediğim gibi geçen ay adet 2 gün oldu 2 inci gunum de Pembe geldi adetim de düzensiz lik yoktu
Aminnnnn inşallahRabbim hayırlısını nasip etsin herkese
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?