İki gün önce vermiştim kan değer böyleydi doktor yarın gel dedi keseyi görelim dedi inşallah görürüzCanim istersen isminin oldugu yeri kes gebelik var ama kese vajinal 15000 lerde gozukur biraz daha bekle oyle git doktora
Eki Görüntüle 3606532 Kızlar acaba gebelik varmı varsa kese görülür mü şimdi daha adetime 4gün var
Teşekkür ederim ya değer iyi değil mi ilk gebeliğim olacakMaşallahdegeriniz gayet iyi çıkmış hayırlı olsun inşallah
Teşekkür ederim ya değer iyi değil mi ilk gebeliğim olacak
Amin teşekkür ederim allahım isteyen herkese nasip etsinRegle 4 gün olmasına rağmen çok güzel çıkmış maşallahAllahım sağlıcakla kucağına almayı nasip eylesin inşallah Amin
Var gibi sanki sabah ilk idrarla tekrar deneyin gene böyle olursa kan verin doğru sonuç öyle çıkar.Benim testime de bakar mısınız acaba gebelik varmı bugün yumurtlama günümün 12. Günü adetim yarın dayanamadım test yaptım böyle çıktı ( 1 dakika içinde belirdi)
Bugün de ilk idrarla yapmıştım 1 2 gün daha bekleyip kaset mi yapsam ki daha güvenilir diyorlar sonra kan testi veririmVar gibi sanki sabah ilk idrarla tekrar deneyin gene böyle olursa kan verin doğru sonuç öyle çıkar.
Siz bilirsiniz benim bütün testler negatif çıkıyordu tesadüfen kanla öğrendim. O yüzden evde uğraşmak yerine direkt kan vermeniz daha kolay diye söyledim.Bugün de ilk idrarla yapmıştım 1 2 gün daha bekleyip kaset mi yapsam ki daha güvenilir diyorlar sonra kan testi veririm
Kahverengi hafif lekelenme oldu eğer adete dönmezse kan vereceğim yerleşme kanaması olabilir mi acaba bugün 13.gün ağrım yok hiç bir şekilde umarım adete dönmezSiz bilirsiniz benim bütün testler negatif çıkıyordu tesadüfen kanla öğrendim. O yüzden evde uğraşmak yerine direkt kan vermeniz daha kolay diye söyledim.
Kahverengi ya da pembe lekelenmeye genelde yerleşme kanaması diyorlar umarım öyledir ama adette olabilirKahverengi hafif lekelenme oldu eğer adete dönmezse kan vereceğim yerleşme kanaması olabilir mi acaba bugün 13.gün ağrım yok hiç bir şekilde umarım adete dönmez
Çok açık kahverengi sadece sildiğimde peçeyeye azıcık geldi şuan durdu 1 saat ya sürdü ya sürmedi yarın haber veririm adete dönmezse 2 kere aynısı oldu kimyasalla sonuçlandı ama diğerlerinde ağrım çok oluyordu şuan hiç ağrı yok umudum yarına kadar varKahverengi ya da pembe lekelenmeye genelde yerleşme kanaması diyorlar umarım öyledir ama adette olabilirumarım olumlu sonuçlar alırsınız gelişmeyi haber verin mutlaka
Adet oldum maalesef bu ay da olmadı çok da belirtim vardı aslında nasip değilmişÇok açık kahverengi sadece sildiğimde peçeyeye azıcık geldi şuan durdu 1 saat ya sürdü ya sürmedi yarın haber veririm adete dönmezse 2 kere aynısı oldu kimyasalla sonuçlandı ama diğerlerinde ağrım çok oluyordu şuan hiç ağrı yok umudum yarına kadar var
Yaa nasip değilmiş sen gönlünü ferah tut. Rabbim en doğru zamanda hayırlısıyla nasip etsin inşallahAdet oldum maalesef bu ay da olmadı çok da belirtim vardı aslında nasip değilmiş
Amin canım teşekkür ederim isteyen herkese nasip olsun inşAllahYaa nasip değilmiş sen gönlünü ferah tut. Rabbim en doğru zamanda hayırlısıyla nasip etsin inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?