Gebelik varmı kızlarrrrrr

Canim istersen isminin oldugu yeri kes gebelik var ama kese vajinal 15000 lerde gozukur biraz daha bekle oyle git doktora

Canim istersen isminin oldugu yeri kes gebelik var ama kese vajinal 15000 lerde gozukur biraz daha bekle oyle git doktora
İki gün önce vermiştim kan değer böyleydi doktor yarın gel dedi keseyi görelim dedi inşallah görürüz

Teşekkür ederim ya değer iyi değil mi ilk gebeliğim olacak

Regle 4 gün olmasına rağmen çok güzel çıkmış maşallah Allahım sağlıcakla kucağına almayı nasip eylesin inşallah Amin

Benim testime de bakar mısınız acaba gebelik varmı bugün yumurtlama günümün 12. Günü adetim yarın dayanamadım test yaptım böyle çıktı ( 1 dakika içinde belirdi)

Eklentiler

• IMG_6637.webp
    116,3 KB · Görüntüleme: 50
  • IMG_6638.webp
    92,1 KB · Görüntüleme: 48
Benim testime de bakar mısınız acaba gebelik varmı bugün yumurtlama günümün 12. Günü adetim yarın dayanamadım test yaptım böyle çıktı ( 1 dakika içinde belirdi)
Var gibi sanki sabah ilk idrarla tekrar deneyin gene böyle olursa kan verin doğru sonuç öyle çıkar.

Bugün de ilk idrarla yapmıştım 1 2 gün daha bekleyip kaset mi yapsam ki daha güvenilir diyorlar sonra kan testi veririm
Siz bilirsiniz benim bütün testler negatif çıkıyordu tesadüfen kanla öğrendim. O yüzden evde uğraşmak yerine direkt kan vermeniz daha kolay diye söyledim.

Siz bilirsiniz benim bütün testler negatif çıkıyordu tesadüfen kanla öğrendim. O yüzden evde uğraşmak yerine direkt kan vermeniz daha kolay diye söyledim.
Kahverengi hafif lekelenme oldu eğer adete dönmezse kan vereceğim yerleşme kanaması olabilir mi acaba bugün 13.gün ağrım yok hiç bir şekilde umarım adete dönmez

Kahverengi hafif lekelenme oldu eğer adete dönmezse kan vereceğim yerleşme kanaması olabilir mi acaba bugün 13.gün ağrım yok hiç bir şekilde umarım adete dönmez
Kahverengi ya da pembe lekelenmeye genelde yerleşme kanaması diyorlar umarım öyledir ama adette olabilir umarım olumlu sonuçlar alırsınız gelişmeyi haber verin mutlaka

Kahverengi ya da pembe lekelenmeye genelde yerleşme kanaması diyorlar umarım öyledir ama adette olabilir umarım olumlu sonuçlar alırsınız gelişmeyi haber verin mutlaka
Çok açık kahverengi sadece sildiğimde peçeyeye azıcık geldi şuan durdu 1 saat ya sürdü ya sürmedi yarın haber veririm adete dönmezse 2 kere aynısı oldu kimyasalla sonuçlandı ama diğerlerinde ağrım çok oluyordu şuan hiç ağrı yok umudum yarına kadar var

Adet oldum maalesef bu ay da olmadı çok da belirtim vardı aslında nasip değilmiş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…