Gebelik varmi sizce ?

Nursadee

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
29 Mayıs 2020
50
15
3
26
Arkadaşlar yumurtlama dan 1 hafta sonra hafif lekelenme gördüm adet günüme 1 gün kala erken gebelik testi yaptım pozitif cikti ve ertesi gün adet oldum. Adetim bittikten 3 gün boyunca kanama oldu sonra tekrar gebelik testi yaptım bu sefer yine pozitif çıktı yarın tahlil sonucum çıkacak sizce düşük mü yapıyorum yoksa kimyasal gebelik mi falan...
Nedir sizce ilk defa böyle bişey yaşadım yardımcı olun

Arkadaşlar yumurtlama dan 1 hafta sonra hafif lekelenme gördüm adet günüme 1 gün kala erken gebelik testi yaptım pozitif cikti ve ertesi gün adet oldum. Adetim bittikten 3 gün boyunca kanama oldu sonra tekrar gebelik testi yaptım bu sefer yine pozitif çıktı yarın tahlil sonucum çıkacak sizce düşük mü yapıyorum yoksa kimyasal gebelik mi falan...
Nedir sizce ilk defa böyle bişey yaşadım yardımcı olun
Doktora gitmelisin normal değil kimse bilemez ne olduğunu

diger konunuzda alamadiginiz cevap neydi? Neden tekrar ayni konuyu actiniz?

Iki test yaptım 6 gün arayla ilki silik çıktı ikincisi biraz daha koyu oldu
kimyasalda testte koyulasma olmaz kanama oldukran sonra negatif cikar. Cunku deger sifirlanmistir.

Neden o zaman hep pozitif çıkıyor emin olmak için iki kere yaptım kafam çok karışık 🤦‍♀️
Onu doktora danissan daha saglikli olur canim bazilari hamile oldugu halde adet gununde kanama da yasayabiliyor belki de oyledir ama biz bilemeyiz bunu tabi

kimyasalda testte koyulasma olmaz kanama oldukran sonra negatif cikar. Cunku deger sifirlanmistir.
Daha önce kimyasal gecirdinjz mi?.. Benim kimyasalimda kanama başladığında hala yüksekti hatta tam düştü artık bi kan vereyim dedigimde daha da yükselmişti değerim.. Totalde 10 gün civarı sürdü kanamam ve sonrasinda ikiser kat olmak üzere düştü hcg degerlerim.. Yani kanama bitene kadar hcg yüksek çıkar, yani bende öyle olmuştu

Daha önce kimyasal gecirdinjz mi?.. Benim kimyasalimda kanama başladığında hala yüksekti hatta tam düştü artık bi kan vereyim dedigimde daha da yükselmişti değerim.. Totalde 10 gün civarı sürdü kanamam ve sonrasinda ikiser kat olmak üzere düştü hcg degerlerim.. Yani kanama bitene kadar hcg yüksek çıkar, yani bende öyle olmuştu
Evet gecirdim bende deger dustukten sonra kanama baslamisti. Herkesin farkli olabiliyor demekki

Kan verdim 21 cikti deger sonra dr bikac gune sifirlanir kanama baslar dedi ertesi gun basladi
Evet sizdeki farklı olmuş benim değerlerim yüksekti belki o yüzden uzun sürdü.. Ne güzel tekrar hamiș kalabilmissiniz tebrik ederim bu arada 😊

Back
X