- 23 Eylül 2021
- 5
- 1
- 6
- 32
- Konu Sahibi Bayan Akkaya
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Teşekkür ederimİkinci cizgi var gibi ama test bozulmuş sanki xok fazla idrar damlatmis olabilirsiniz isterseniz testi tekrarlayın
İkinci çizgi ne kadar sürede çıktıSizce Hamilemiyim
Teşekkür ederim lİkinci cizgi var gibi ama test bozulmuş sanki xok fazla idrar damlatmis olabilirsiniz isterseniz testi tekrarlayın
İlk 5 dk bekledım birşey cıkmadı sonra bıraktım ıkı saat sonra baktımda böleydiİkinci çizgi ne kadar sürede çıktı
Sizi üzmek istemem ama kuruma çizgisine benziyor . İsterseniz başka bir marka alıp tekrar deneyin . Bu renkli testlerde kuruma çizgileri bayağı belirgin görünüyorTeşekkür ederim l
İlk 5 dk bekledım birşey cıkmadı sonra bıraktım ıkı saat sonra baktımda böleydi
Tesekkür ederimSizi üzmek istemem ama kuruma çizgisine benziyor . İsterseniz başka bir marka alıp tekrar deneyin . Bu renkli testlerde kuruma çizgileri bayağı belirgin görünüyor![]()
Bidaha dene canım 2 saat sonra bakması iyi sonuç olmuyorr enfazla 5 dk zaten doğru sonucu üzmek istemem amaa insaallahh tekrar test yaptığında hamilelik vardırrSizce Hamilemiyim
Üzgünüm çok yakınlaştırmama rağmen göremedimPeki sizce burda varmı
Bunu şimdi mi yaptınızPeki sizce burda varmı
Zaten gebelik istemiyorum ama oglumdada böyle silik cizgiyle öğrenince moralim baya bozuldu en iyisi kan testi vermekÜzgünüm çok yakınlaştırmama rağmen göremedim![]()
Aaaa anladım canım adetin nekadar gecikti kiZaten gebelik istemiyorum ama oglumdada böyle silik cizgiyle öğrenince moralim baya bozuldu en iyisi kan testi vermek
Gecikmedi 4 gün var reglime oglumdada baya erken ogrenmistim silik çizgiyle kan degerimde 48 di simdi baya stress oldum bu yüzdenAaaa anladım canım adetin nekadar gecikti ki
Hayır sabah yaptim cizgi var gibi geliyordu ama sitress yaptigim icin bana oyle geliyor sandım yarin idrarda tekrar bakarim yada kan testi yaptirabilirsemBunu şimdi mi yaptınız![]()
yani ikinci çizgi silik bile görünmüyor olma şansı yokPeki sizce burda varmı
Hayırlısı olsun belki allahımm bidaha eline emanet etmek istediGecikmedi 4 gün var reglime oglumdada baya erken ogrenmistim silik çizgiyle kan degerimde 48 di simdi baya stress oldum bu yüzden
Tabiki geldiyse başımızın üzerinde yeri var ilk iki gebeligim cok isteyerek olmustu boyle olursa bi tuhafima gider herhaldeHayırlısı olsun belki allahımm bidaha eline emanet etmek istedi![]()