Gebelik Varmı sizce

Hayır sabah yaptim cizgi var gibi geliyordu ama sitress yaptigim icin bana oyle geliyor sandım yarin idrarda tekrar bakarim yada kan testi yaptirabilirsem
İnşallah vardır 🤲🏻tabi ki en kesin sonu kan vermek. O kuruma çizgileri beni o kadar yanılttı o kadar çok hayal kırıklığı yaşadım ki emin olamıyorum 🥺

Ben silik gördüm. Olursa 3.mu olacak supheleniyormuydunuz neden gecikme olmadan yaptinizki hem istemiyorum yazmışsınız
Ilk bebeğim kürtaj oldu suan 3 yaşında bi oğlum var sadece korunuyoruz aslında ama yumurtlama gunlerime denk gelen günlerden birinden şüphe duydum içim içimi hep kemirdi kaza oldumu diye zaten açıkçası suphelndigim için ilk 2 gebeliğimde de erken öğrendigim için varsa hemen bilmek istedim troid hastasıyım + kan uyuşmazlığımiz var ve bazı ilaclar kullandigimdan hemen ogrenmek iyi olurdu benim için bu ay hergun hep supheyle geçti açıkçası hakkımda hayırlısı olsun sadece dr gidip bazi ilaclara baslayip sonraki aylar bilincli gebelik yasamak isterdim ama yinede hayırlısı

İnşallah vardır 🤲🏻tabi ki en kesin sonu kan vermek. O kuruma çizgileri beni o kadar yanılttı o kadar çok hayal kırıklığı yaşadım ki emin olamıyorum 🥺
Bende oğlumu bundanda silik bir cizgiyle öğrenmiştim aksine ama evet kuruma cizgisi olabiliyordu istedigim zamanlarda ama uzerinden baya geçmiş 5 yıl olmuş unutmusum herseyi resmen bende az beklemedim test başında heycanla ne umutsuzluklar yaşadım ama hepsi geçmiş hepsini silmiş beynim sanki

Back
X