Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
azonce kan vermeye gittim gosterdim hemsire yok gibi dedi ama tam anlamiyorum dedi kafam karisti daEvet var hayırlı olsun hamilesiniz
Bencede var gibi tatlım ne zaman adet tarihinazonce kan vermeye gittim gosterdim hemsire yok gibi dedi ama tam anlamiyorum dedi kafam karisti da
dundu :)Bencede var gibi tatlım ne zaman adet tarihin
elindeki teste gore varazonce kan vermeye gittim gosterdim hemsire yok gibi dedi ama tam anlamiyorum dedi kafam karisti da
Naaptın sonuç çıkmadı mı canım merak ediyoruz :)dundu :)
kan degerim 33.07 :) ama cok kucuk sanirim demiNaaptın sonuç çıkmadı mı canım merak ediyoruz :)
Evet canım 5 üstü gebelik var demek oluyor ama dediğin gibi daha çok küçük iki günde bir tekrarla testi iki katına çıkması lazım inşallah hayırlısı olur Rabbim gönlüne göre versin :)kan degerim 33.07 :) ama cok kucuk sanirim demi
amin hepmizin insallah yaptiricam tekrar hafta ici iki uc gunluk falanmis iste :)Evet canım 5 üstü gebelik var demek oluyor ama dediğin gibi daha çok küçük iki günde bir tekrarla testi iki katına çıkması lazım inşallah hayırlısı olur Rabbim gönlüne göre versin :)
adet olucakmisim vibi agrim oluyo bu normalmi acaba
gebeyim ccok kucuk daha ama adet olcam sanki oyle agrim oluyo korkuyorum cevremdekilerde telaslanma daha bu agri ne ki diyolar :)hamilelik belirtisi ile regl belirtisi çok benzer derler canım :)