- 5 Nisan 2017
- 6.442
- 11.324
- 248
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hafif bı pembelik gördüm ben normalde gecikmesi olur muydu gerçi kurtaj oldu diyorsunZ iki haftalık gecikme olduğuna gore biraz dhaa belli olmaliydi büyük ihtimal geç yumurtlama olmuş geç döllenme olabilir testi tekrarlayın bence insAllah vardır gebelikKızlar yeğenim kaç aydır çocuk istiyor 3 ay önce çocuğu oldu ama kalbi atmadığı için kürtaj oldu. Şimdi 2 haftadır adeti gecikmiş testi zorla yaptırdım bş bakar mısınız benim gördüğüm çizgiyi sizde görüyor musınz sizce de var mı ❤Eki Görüntüle 2563479
Testi ilk vaşta anlamadım,ama 2.çizgi gözüküyor,yanı gebelik varKızlar yeğenim kaç aydır çocuk istiyor 3 ay önce çocuğu oldu ama kalbi atmadığı için kürtaj oldu. Şimdi 2 haftadır adeti gecikmiş testi zorla yaptırdım bş bakar mısınız benim gördüğüm çizgiyi sizde görüyor musınz sizce de var mı ❤Eki Görüntüle 2563479
Yok normalde düzenli adetiHafif bı pembelik gördüm ben normalde gecikmesi olur muydu iki haftalık gecikme diyorsunZ biraz dhaa belli olmaliydi analı adet düzensizse büyük ihtimal geç yumurtlama olmuş geç döllenme olabilir testi tekrarlayın bence insAllah vardır gebelik
İnşallah vardır bugğn kan verdi yarın çıkar sonuçİki hafta geciken adette çok net çizgi olur burada öyle bir çizgi yok malesef ben kızımda erken gebelik testi yapmıştım adetime 4 gün kala onda bile çok net ikinci çizgi çıkmıştı malesef gebelik yok gibi
Ama kürtaj oldu diyorsunz ben o ayrıntıyı unuttum düzeni bozulmuş olabilir bence ihtimal var geç döllenme olabilirYok normalde düzenli adeti
Hayırlı sonuç olsun inşAllah sağlıkla gebelik vardırİnşallah vardır bugğn kan verdi yarın çıkar sonuç
Test bHafif bı pembelik gördüm ben normalde gecikmesi olur muydu gerçi kurtaj oldu diyorsunZ iki haftalık gecikme olduğuna gore biraz dhaa belli olmaliydi büyük ihtimal geç yumurtlama olmuş geç döllenme olabilir testi tekrarlayın bence insAllah vardır gebelik
Sonuçları internetten öğrenebilirsiniz tahlil sonuçları yazınİnşallah vardır bugğn kan verdi yarın çıkar sonuç
Sağlık ocağından yaptı yalnız çıkar mı yineTest b
Sonuçları internetten öğrenebilirsiniz tahlil sonuçları yazın
Çıkar netten girin tahlil sonuçu diyeSağlık ocağından yaptı yalnız çıkar mı yine
Sağlık ocağınin sonuçları ben siteden bakamıyorum hiç e nabiza da geç düşüyor akşam üzeri arasaydinz keşke sağlık ocağıni bakarlardi sonuç çıktı mı diyeSağlık ocağından yaptı yalnız çıkar mı yine
Ekran ışığı kısıp bakinca bir hayalet cizgi var gibi sanki canim. Allah gönlüne gore versin. Baska marka testlerle yinelesin yine de.Kızlar yeğenim kaç aydır çocuk istiyor 3 ay önce çocuğu oldu ama kalbi atmadığı için kürtaj oldu. Şimdi 2 haftadır adeti gecikmiş testi zorla yaptırdım bş bakar mısınız benim gördüğüm çizgiyi sizde görüyor musınz sizce de var mı ❤Eki Görüntüle 2563479
Bi sorayım da nerden gşrecekÇıkar netten girin tahlil sonuçu diye
Asm kan tahlil sonuçlarıBi sorayım da nerden gşrecek![]()
E nabız şifresini bilmiyormuşSağlık ocağınin sonuçları ben siteden bakamıyorum hiç e nabiza da geç düşüyor akşam üzeri arasaydinz keşke sağlık ocağıni bakarlardi sonuç çıktı mı diye