Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Öyle görünüyorMerhaba hanımlar adetim 2 gün gecikti sizce gebelik varmı
Eki Görüntüle 2836539
İnşallah yeni olduğu içinmi silik çıktıÖyle görünüyor![]()
Muhtemelen. En yakın zamanda kan verinİnşallah yeni olduğu içinmi silik çıktı
Yeni evlendim için farklı yerde yaşıyorum saglık ocağında kaydım da yok yer yok diye almıyorlar ne yapıcamı şaşırdım.Muhtemelen. En yakın zamanda kan verin![]()
Gecikmeye göre çok silik geç döllenmedir belki. Testi tekrarlayin sabah koyulasma olursa acile gidip kan verinMerhaba hanımlar adetim 2 gün gecikti sizce gebelik varmı
Eki Görüntüle 2836539
İnşallah vardırVar gibide yok gibide en iyisi testi 1 2gune sabah ilk idrarla tekrarla
Devlet hastanesi ya da özelde tahlil verebilirsiniz. E nabızdan aile hekiminizi taşıyınYeni evlendim için farklı yerde yaşıyorum saglık ocağında kaydım da yok yer yok diye almıyorlar ne yapıcamı şaşırdım.
Teşekkür ederimDevlet hastanesi ya da özelde tahlil verebilirsiniz. E nabızdan aile hekiminizi taşıyın
Rica ederimTeşekkür ederim
Var gibide yok gibide en iyisi testi 1 2gune sabah ilk idrarla tekrarla
Adetim 4 gün var sizce hamilemiyimÖyle görünüyor![]()
Adetim 4 gün var sizce hamilemiyimVar gibide yok gibide en iyisi testi 1 2gune sabah ilk idrarla tekrarla
Öyle görünüyorAdetim 4 gün var sizce hamilemiyim
Öyle görünüyor
Rica ederimTesekur ederim canim
Sizin varmi bebisRica ederim![]()
MaalesefSizin varmi bebis
Rabbim inşallah sağlıklı bi şekilde anne olup bebisinizi sağlıkla kucagınıza almayı nasip etsin canimMaalesef10 aydır deniyoruz ve olmuyor. Bu ay her şeyi saldım. Olmazsa bir ay daha bekleyip tedaviye başlayacağız.