Gebelik varmi

baharokten

Üye
Kayıtlı Üye
22 Aralık 2021
45
7
6
25
Kizlar birşey sorucam 6 gün önce kan testi yaptım sonuç 0.1 çıktı bugün idrar testi yaptım hemen bes dakka içinde çıktı iki çizgi guvenemeyip ikinciyide yaptım ondada çıktı bir bakarmisiniz

Eklentiler

• 16480506415937319542606559266222.webp
    59,1 KB · Görüntüleme: 52
Hayırlı olsun ama yarın yine kan testini yenileyin

Kaç aydır istiyorsun neler yaptın sürecini anlatrmısn
Ben 6 aylık evliyim ilk evlendigim günden belli istiyordum okadar çok test alıp yapmisimdirki aynı şekilde kan testi hiç birinde çıkmamıştı hiç birşey yapmadım bekledim bu ay iki ay gecikti reglim 6 gün önce gittim kan tahlili yaptırdım değer 0.1 çıktı dedim tamam yok ama hâlâ regl olmamıştım şu bir kaç gündür regl olucakmisim gibi kasıklarımda ağrı vardı ve bacaklarımada vuruyordu bu ağrı aynı zamanda belimde ağrıyordu dedim bugün idrar testi yapiyom ne cikicak bir yarım saat önce yaptım hemen beş dakika içinde çıktı dedim bir tane daha yapiyim ondada çıktı inşallah yarın tam belli olur

Hayırlı olsun herşey sağlıkla olsun insaAllah. Ya bende de pcos var aslında ama bu geçen 8 aydır sık sık adet olurdum bu ay bir haftadır adet olcak misim gibi ağrım oluyo ama yok olmuyom geçen ayki adetimin geldigi gün kaset test yaptım negatif. Sizce tekrar test yapsam mı yoksa adetimi mi beklesem beynim karmakarisik

Bence adetini. Bekle. Sonra yap ozaman daha emin olursun

Ahh ahh boşuna verdiğim o kan testleri için olan paralar varya bırak negatifi gormeler cesaretim yok işte 4 gün önce kaset testte negatifi sizce olabilir mi
Bende 6 gün önce kanda yaptım negatif çıktı şimdi idrar testinde çıktı bir hafta daha bekle olmazsan hemen gidip kan testi yaptir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…