Gebeliğe Hazırlık Gebelik varmi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Nermingil

Üye
Kayıtlı Üye
5 Kasım 2022
18
2
6
29
Merhaba ben iki gün öne gebelik tessti yaptım öce çokkk silik bı çizgi çikti sabah baktiğimda baya koyulaşmişti pozitifdi bu gün erken gebelik testi yaptım tek çizgi çikti adet olmama daha 10 falan var

Eklentiler

• IMG_20221103_222200.webp
    9,8 KB · Görüntüleme: 50
  • IMG_20221103_222123.webp
    5,6 KB · Görüntüleme: 54
  • IMG_20221103_222341_1.webp
    8,8 KB · Görüntüleme: 51
  • IMG-20221104-WA0001.webp
    20,4 KB · Görüntüleme: 50
Hafif sari duran resimdeki çizgi kuruma çizgisi gibi duruyor daha öncesi benimde başıma gelmişti ama 3.resimde silik çizgi var gibi..emin olmak icin kan verin isterseniz

Hafif sari duran resimdeki çizgi kuruma çizgisi gibi duruyor daha öncesi benimde başıma gelmişti ama 3.resimde silik çizgi var gibi..emin olmak icin kan verin
Sizde çiktimi dün yine yaptım negatif çikti
Ben testi yapip dışarı çıkmıştım beklemedim bile sonucu baktım tek çizgi attım eve geldiğimde merak edip baktım ikinci çizgi çıkmıştı sonrasında kan verdim tabi gebelik yoktu sizde bir kan verin emin olmak için

Merhaba ben 20 ekimde adet oldum en son yumurtlama gunum 2 kasim gosteriyor dusuk yaptim 6 ay once coxuk istiyoruz ama hamile jalamiyorum doktora gttim ultrasonla bakti sol tarafta yumurta gordugunu soyledi sag tarafi goremedi esinle gun asiri iliskiye gir dedi ama kafama takilan konu yumurtlamam 2 kasimda olduysa sol tarafta ki yumurtayi nasil gordu benim bu bes gun icinde hamile kalma ihtimalim dusuk diye biliyorum hamile kalmazsan bu ay gel dedi

Test yapdinmi evde idrar testi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…