Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Test bozuk demekki resmi varsa atsanaArkadaşlar adetime üç gün var bugün gebelik testi yaptım ikinci çizgi yok ama bulanık tekrar yaptım yine aynı şekilde bulanık çıktı çizgi gibi değil ama sizce gebelik varmi
Ya atamadım ilk kez kullanıyorum erişime izin verilmedi diyor ama iki testte bozuk olamaz diye düşünüyorumTest bozuk demekki resmi varsa atsana
Nasil bir bulaniklik vardi canim gorsem keskeYa atamadım ilk kez kullanıyorum erişime izin verilmedi diyor ama iki testte bozuk olamaz diye düşünüyorum
Benim mesajima yorum kismina tikla resmi tekrar atmayi deneYa atamadım ilk kez kullanıyorum erişime izin verilmedi diyor ama iki testte bozuk olamaz diye düşünüyorum
Erken gebelik testi değilse testiniz adetinize 3 gün kala olan teste çok guvenmemenizi oneririmArkadaşlar adetime üç gün var bugün gebelik testi yaptım ikinci çizgi yok ama bulanık tekrar yaptım yine aynı şekilde bulanık çıktı çizgi gibi değil ama sizce gebelik varmi
Evet gerci erken gebeik testleride guvenilir deyil ben yapdm pozitifdi silik ama kanda negatif cikdi kimyasal falanda deyildi baska markalarlada bakdm yine negatif yani en iyisi kanErken gebelik testi değilse testiniz adetinize 3 gün kala olan teste çok guvenmemenizi oneririm
Benim mesajima yorum kismina tikla resmi tekrar atmayi dene
Ya atamadım ilk kez kullanıyorum erişime izin verilmedi diyor ama iki testte bozuk olamaz diye düşünüyorum
AttimTest bozuk demekki resmi varsa atsana
Resim koydum simdiNasil bir bulaniklik vardi canim gorsem keske
Resim koydum simdi
Evet kan değerleri de adet tarihinden sonra yükselmeye başlar. Diye biliyorum umarım kucaginiz dolar hayırlı haberler alırsınız.Evet gerci erken gebeik testleride guvenilir deyil ben yapdm pozitifdi silik ama kanda negatif cikdi kimyasal falanda deyildi baska markalarlada bakdm yine negatif yani en iyisi kan
Cizgiyi bende goruyorumÇok silik çizgi var gibi ama bilemiyorum, bat 28 Şubat, test tarihi 2 Mart
Eki Görüntüle 3212900
Sonra dağılmış ama test normalde dağılmaması gerekir değil miCizgiyi bende goruyorum![]()
Sabah tekrarlayin isterseniz testi yada kan verin net sonuc alirsiniz test kac dakika silik cizgi cikmisti genelde 5 dk icindeki sonuc dogru diyorlarSonra dağılmış ama test normalde dağılmaması gerekir değil mi