A akylb Yeni Üye Kayıtlı Üye 24 Temmuz 2023 4 0 1 29 21 Ocak 2024 Konu Sahibi Konu Sahibi akylb #1 Kan aldirdim sonuc beta HCG 0.35 cikti gebelik varmi? Eklentiler IMG_8713.webp 19,5 KB · Görüntüleme: 65
A arabicaa Üye Kayıtlı Üye 22 Temmuz 2023 178 49 18 27 21 Ocak 2024 Konu Sahibi Konu Sahibi akylb #2 akylb .!.: Kan aldirdim sonuc beta HCG 0.35 cikti gebelik varmi? Genişletmek için tıkla... Değeriniz 5 veya 10 dan büyük olduğunda hamilelik olarak düşünülür. Yani 0.35 malesef gebelik değil. Adetiniz geçti mi
akylb .!.: Kan aldirdim sonuc beta HCG 0.35 cikti gebelik varmi? Genişletmek için tıkla... Değeriniz 5 veya 10 dan büyük olduğunda hamilelik olarak düşünülür. Yani 0.35 malesef gebelik değil. Adetiniz geçti mi
sedacann Elisa Melina'm 🎈 Anneler Kulübü Kayıtlı Üye 19 Aralık 2010 634 416 303 İstanbul 23 Ocak 2024 Konu Sahibi Konu Sahibi akylb #3 akylb .!.: Kan aldirdim sonuc beta HCG 0.35 cikti gebelik varmi? Genişletmek için tıkla... maalesef yok ama adetinize ne kadar var yada kaç gün geçti
akylb .!.: Kan aldirdim sonuc beta HCG 0.35 cikti gebelik varmi? Genişletmek için tıkla... maalesef yok ama adetinize ne kadar var yada kaç gün geçti
A akylb Yeni Üye Kayıtlı Üye 24 Temmuz 2023 4 0 1 29 23 Ocak 2024 Konu Sahibi Konu Sahibi akylb #4 sedacann .!.: maalesef yok ama adetinize ne kadar var yada kaç gün geçti Genişletmek için tıkla... 12 gun erken adet oldum suan 3. Gunum, cok fazla kanama oluyor ama asiri migde bulantisi var hic birsey anlamadimki ben
sedacann .!.: maalesef yok ama adetinize ne kadar var yada kaç gün geçti Genişletmek için tıkla... 12 gun erken adet oldum suan 3. Gunum, cok fazla kanama oluyor ama asiri migde bulantisi var hic birsey anlamadimki ben
sedacann Elisa Melina'm 🎈 Anneler Kulübü Kayıtlı Üye 19 Aralık 2010 634 416 303 İstanbul 23 Ocak 2024 Konu Sahibi Konu Sahibi akylb #5 akylb .!.: 12 gun erken adet oldum suan 3. Gunum, cok fazla kanama oluyor ama asiri migde bulantisi var hic birsey anlamadimki ben Genişletmek için tıkla... yani yerleşme kanaması çok yoğun olmuyor ama acaba adet normal adet takviminiz gelince gebelik testini yenileseniz bi
akylb .!.: 12 gun erken adet oldum suan 3. Gunum, cok fazla kanama oluyor ama asiri migde bulantisi var hic birsey anlamadimki ben Genişletmek için tıkla... yani yerleşme kanaması çok yoğun olmuyor ama acaba adet normal adet takviminiz gelince gebelik testini yenileseniz bi
A akylb Yeni Üye Kayıtlı Üye 24 Temmuz 2023 4 0 1 29 23 Ocak 2024 Konu Sahibi Konu Sahibi akylb #6 sedacann .!.: yani yerleşme kanaması çok yoğun olmuyor ama acaba adet normal adet takviminiz gelince gebelik testini yenileseniz bi Genişletmek için tıkla... Oyle yapim cok tessekur ederim yardim icin
sedacann .!.: yani yerleşme kanaması çok yoğun olmuyor ama acaba adet normal adet takviminiz gelince gebelik testini yenileseniz bi Genişletmek için tıkla... Oyle yapim cok tessekur ederim yardim icin
sedacann Elisa Melina'm 🎈 Anneler Kulübü Kayıtlı Üye 19 Aralık 2010 634 416 303 İstanbul 23 Ocak 2024 Konu Sahibi Konu Sahibi akylb #7 akylb .!.: Oyle yapim cok tessekur ederim yardim icin Genişletmek için tıkla... güzel haberler alırsınız inş
akylb .!.: Oyle yapim cok tessekur ederim yardim icin Genişletmek için tıkla... güzel haberler alırsınız inş
F feyza25nur Aktif Üye Kayıtlı Üye 5 Aralık 2022 530 154 33 27 23 Ocak 2024 Konu Sahibi Konu Sahibi akylb #8 akylb .!.: 12 gun erken adet oldum suan 3. Gunum, cok fazla kanama oluyor ama asiri migde bulantisi var hic birsey anlamadimki ben Genişletmek için tıkla... Ara kanama olabilir. Hormon testi falan yaptırdınız mı hiç
akylb .!.: 12 gun erken adet oldum suan 3. Gunum, cok fazla kanama oluyor ama asiri migde bulantisi var hic birsey anlamadimki ben Genişletmek için tıkla... Ara kanama olabilir. Hormon testi falan yaptırdınız mı hiç