Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yarın sabah tekrar ilk idrarla yapsın bence. Yine çıkarsa kan versin hemen..Arkadaşımın testi çok silik çizgi var adeti bir gün gecikmiş erken gebelik testi bu aynı anda artimed testi yaptı birşey cikmadiEki Görüntüle 3608539
Fotoğraflarda belli oluyor mu bilmiyorum ama yanında yaptigı için çizgi silik bir şekilde gözüküyor diğer testte çıkmayınca o yüzden şüphede kaldıkBende bu test doğruyu gösterdi çünkü
Evet görünüyor ilk dakikalarda çıktıysa hamile olabilir. Bende hemen belirmişti silikte olsa. Beta degerim 87 çıkmıştı..Fotoğraflarda belli oluyor mu bilmiyorum ama yanında yaptigı için çizgi silik bir şekilde gözüküyor diğer testte çıkmayınca o yüzden şüphede kaldık
Teşekkür ederiz erken testte çıkıp diğer testte neden çıkmamış olabilirEvet görünüyor ilk dakikalarda çıktıysa hamile olabilir. Bende hemen belirmişti silikte olsa. Beta degerim 87 çıkmıştı..
Normal testse daha geç gosterebilir. Belkide geç döllenme olmuştur yani bilemiyorum kiTeşekkür ederiz erken testte çıkıp diğer testte neden çıkmamış olabilir
Ne yaptınız sonuç nedirTeşekkür ederiz erken testte çıkıp diğer testte neden çıkmamış olabilir
Markası mimea çoğu zaman yalancı pozitif veren bir marka awox bulabilirse bide onunla denesin bulamaz sa direkmen kan versinArkadaşımın testi çok silik çizgi var adeti bir gün gecikmiş erken gebelik testi bu aynı anda artimed testi yaptı birşey cikmadiEki Görüntüle 3608539
Kızlarrrr reglime bugunu saymassak 1 gün var yarından sonra regl olmam gerekiyor ve test bu şekilde sizce gebelik var mıdır nimo nun erken gebelik testi ????
Daha olmamış pazartesi doktora gidecek yada birinden test getirtcek bakalım yarında olmazsa 3gun geçecek normal testte cikarmiMarkası mimea çoğu zaman yalancı pozitif veren bir marka awox bulabilirse bide onunla denesin bulamaz sa direkmen kan versin
Softec marka sanırım bu hiç yalancı çıkarmadı bende. Kuruma çizgisi çıkarıyor ama böyle bariz pembe değil. Bence var gibiiiMerhaba adetime 3 gün var ve 12 gün kala göğüs şişlikleri kabızlık ortaya çıktı içime kurt düşünce gidip test aldım bugün ve 4.dk da silik çizgi çıktı. Emin olamıyorum ya da duygularım ağır basıyor. Bakar mısınız
Eki Görüntüle 3609105
Hadi hayırlısı olsun haber verin bize deKiyluk yer olduğu için şehir uzak pazartesi olmazsa kan verecek daha olmamış
Ne kadar mutlu etti bu yorumunuz beni, çok teşekkür ederimSoftec marka sanırım bu hiç yalancı çıkarmadı bende. Kuruma çizgisi çıkarıyor ama böyle bariz pembe değil. Bence var gibiii![]()
Hadi hayırlısı arkadasimda çok istiyor meraktan duramiyo belkide bu ay sizin ayınızKızlar bana da biri cevap verebilir mi lütfen![]()
Softec marka sanırım bu hiç yalancı çıkarmadı bende. Kuruma çizgisi çıkarıyor ama böyle bariz pembe değil. Bence var gibiii![]()