3 35eco Yeni Üye Kayıtlı Üye 7 Ekim 2025 2 0 1 35 Dün 11:41 Konu Sahibi Konu Sahibi 35eco #1 Kizlar adetim 3gun gecikti.bebetime marka erken gebelik testi yaptım negatif şekilde zce beklemelimiyim yoksa test markası kötümü??
Kizlar adetim 3gun gecikti.bebetime marka erken gebelik testi yaptım negatif şekilde zce beklemelimiyim yoksa test markası kötümü??
G gulaysedeniz Üye Kayıtlı Üye 16 Mayıs 2025 354 195 18 36 Dün 11:46 Konu Sahibi Konu Sahibi 35eco #2 Bebetime iyi diyorlar genelde. Ama biraz daha bekleyin. Eğer dayanamayacak olursanız kan verin
S senemsls Üye Anneler Kulübü Kayıtlı Üye 5 Haziran 2024 860 305 23 26 Dün 13:21 Konu Sahibi Konu Sahibi 35eco #3 35eco .!.: Kizlar adetim 3gun gecikti.bebetime marka erken gebelik testi yaptım negatif şekilde zce beklemelimiyim yoksa test markası kötümü?? Genişletmek için tıkla... 3 gün gecikmede kan kesin sonuç verir zaten kafanızı karıştırmak yerine kan verin geç döllenme olsa bile çıkacaktır varsa
35eco .!.: Kizlar adetim 3gun gecikti.bebetime marka erken gebelik testi yaptım negatif şekilde zce beklemelimiyim yoksa test markası kötümü?? Genişletmek için tıkla... 3 gün gecikmede kan kesin sonuç verir zaten kafanızı karıştırmak yerine kan verin geç döllenme olsa bile çıkacaktır varsa
3 35eco Yeni Üye Kayıtlı Üye 7 Ekim 2025 2 0 1 35 Dün 17:40 Konu Sahibi Konu Sahibi 35eco #4 gulaysedeniz .!.: Bebetime iyi diyorlar genelde. Ama biraz daha bekleyin. Eğer dayanamayacak olursanız kan verin Genişletmek için tıkla... Bu ay klomen kullanmistim fakat çatlatma iğnesi bulamadıgimiz için olmadı klomen kullanıpta gecikmede olabiliyormuş kafam karışık çok
gulaysedeniz .!.: Bebetime iyi diyorlar genelde. Ama biraz daha bekleyin. Eğer dayanamayacak olursanız kan verin Genişletmek için tıkla... Bu ay klomen kullanmistim fakat çatlatma iğnesi bulamadıgimiz için olmadı klomen kullanıpta gecikmede olabiliyormuş kafam karışık çok