Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben böyle öğrenmiştim değerim 13 çıkmıştı awox pek yanıltmıyor regle kaç gün varBenimkine de bakar mısınız ilk idrar değildi ona rağmen çizgi var awox marka ama negatif diyenler de oldu pozitif diyenlerde oldu sizce
Gecikme yok aslında gecen aşılama için ilaca başladık tabi aşılama zamanı gidemedim doktor olabilir demişti klomen kullandım Zatenbilemeyiz ki tek bundan:/ olabilir de olmayabilir de.. şuan geciktiniz mi? Herhangi bir belirti var mı?
Sadece bel ağrısı uyku sersemligi var ve birde yorgunluk var birde çok özür dilerim akıntı var sarı renkte enfeksiyon felan yokbilemeyiz ki tek bundan:/ olabilir de olmayabilir de.. şuan geciktiniz mi? Herhangi bir belirti var mı?
Bugün 3 testi yaptığımda dün 4 du ve ilk idrarda değildi ona rağmen çizgi var ama herkes kuruma dedi umudumu kestimBen böyle öğrenmiştim değerim 13 çıkmıştı awox pek yanıltmıyor regle kaç gün var
Awox ise kuruma çıkarmazBugün 3 testi yaptığımda dün 4 du ve ilk idrarda değildi ona rağmen çizgi var ama herkes kuruma dedi umudumu kestim
Awox aşkım herkes kuruma dediAwox ise kuruma çıkarmaz
Hakkınızda hayırlısı inşallah vardır
Siyah filtre ile de böyleAwox ise kuruma çıkarmaz
Sizce negatif mi pozitif mi çizgi gerçekten pembe değil ama çok erken yaptım ilk idrarda değil ona rağmen çizgi çıktı yani bence var ama başka görüşler de almak istedimAwox ise kuruma çıkarmaz
Cnm bence sabah yine yap çünkü bende gördüm ve awox kuruma çizgisi bırakmıyor bende kullanıyorumSizce negatif mi pozitif mi çizgi gerçekten pembe değil ama çok erken yaptım ilk idrarda değil ona rağmen çizgi çıktı yani bence var ama başka görüşler de almak istedim
Elimde başka test yok canım internetten laboquick kaset test sipariş ettim cumaya kadar anca gelir bu sırada gecikme olur var olduğunu düşünerek tenCnm bence sabah yine yap çünkü bende gördüm ve awox kuruma çizgisi bırakmıyor bende kullanıyorum
Oda güvenilir ztn hadi inşallah varElimde başka test yok canım internetten laboquick kaset test sipariş ettim cumaya kadar anca gelir bu sırada gecikme olur var olduğunu düşünerek ten