• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebelik varmı

Evli60

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
21 Temmuz 2025
23
3
1
28
Adetime 6 gün kala 1 defa kırmızı renkte akıntı oldu adet oldum sandım yok acaba üstüne görme diyorlar öylemi acaba

bilemeyiz ki tek bundan:/ olabilir de olmayabilir de.. şuan geciktiniz mi? Herhangi bir belirti var mı?

bilemeyiz ki tek bundan:/ olabilir de olmayabilir de.. şuan geciktiniz mi? Herhangi bir belirti var mı?
Gecikme yok aslında gecen aşılama için ilaca başladık tabi aşılama zamanı gidemedim doktor olabilir demişti klomen kullandım Zaten

Awox ise kuruma çıkarmaz
Hakkınızda hayırlısı inşallah vardır
Sizce negatif mi pozitif mi çizgi gerçekten pembe değil ama çok erken yaptım ilk idrarda değil ona rağmen çizgi çıktı yani bence var ama başka görüşler de almak istedim

Yani bunda göremedim fakat ilk attığınızda gördüm çizgi
Sabah ilk idrar ile yaparsanız netleşir

Sizce negatif mi pozitif mi çizgi gerçekten pembe değil ama çok erken yaptım ilk idrarda değil ona rağmen çizgi çıktı yani bence var ama başka görüşler de almak istedim
Cnm bence sabah yine yap çünkü bende gördüm ve awox kuruma çizgisi bırakmıyor bende kullanıyorum

Back
X