gebelik varmi :(

21DAMLA

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
18 Temmuz 2013
175
89
53
İstanbul
Yardima ihtiyacim var sevgili kk uyeleri benim adetim yaklasik 3 gun gecikti ve adet olucakmis gibi hissediyodum dun oldum diye cok wc ye bile gittim belim agriyo karnimda hafif agri ve gohuslerde hassasiyet var bu gune kadar gunum deyil saatti bile sasmazdi fakat gebelik testi yaptim ve sonuc negatif sizce yarin sabah tekrar testmi yapsam yoksa boyle olup kanda gebelik ogrenen varmi?Canim cok sıkıldi.cevaplariniz icin simdiden tesekurler.

selam
aynı durumu bende yaşamıştım
kanda gebelik öğrenebilirsin ama orada da değer düşük çıkınca doktor birkaç hafta sonra kan testini tekrar yenilemeyi söylüyor
sen en iyisi 3 5 gün daha bekle ve idarırı yine yenile derim
1 gün bile çok farkediyor
benim de öyle oldu
ilk test negatifti
sonra silik çizgi
sonra daha belirginleşti
yine bile ilk kan değerim düşük çıktı

A.s cok tesekur ederim icime su serptiniz.ben tekrarliyim testi ozaman olmadi p.zartesi kan tahlili veriyim allah saglikla kucaginiza almayi nasip etsin insallah.

Merhaba arkadaşlar, dün gebelik testi yaptım. biri dik biri silik ve yatay çizgi çıktı. Adetime bir hafta var. Kullandığım testi daha önce de kullanmıştım. Hiç böyle olmamıştı. Testin adı Oncomed. Bu şekilde tecrübesi olan var mı acaba? Ayrıca bu ay biraz şüpheliyim. Çok da kaptırmak istemiyorum ama belim bacaklarım karnım ağrımaya başladı. Değişik bi his içindeyim. Çok da merak ediyorum açıkçası. Bilgisi olan arkadaşlar yorumlarınızı bekliyorum.

mrb aranıza yeni katıldım forumu uzun zamandır takip ediyordum. ben 4 aylık evliyim ve esımle bı bebegımız olsun cok ıstıyoruz. adetıme 2 gun var ve bende bazı degısık haller var. örnegın aksamları daha cok hıssedıyorum ( belkı gunduz calısma temposundan farkına varamıyorum.) ara sıra atesım yukselıyor, bazen halsızlık oluyor. ara ara kasıklarımda agrımda var bazen solda bazen sagda, uykuya acayıp dustum ve bı ara doydugumu bılemez hale gelmıstım ama bu durum cok surmedı,cok sık ve sıddetlı olmasa da hafıf bı bulantı var bazen ama mıdem de deıl bogazımda sankı. acaba hamile olabılır mıyım? lutfen bana yardımcı olursanız cok sevınırım.

Canim bende senin gibiydim bide ustune adetim gecikince tamam bebisim benimle dedim test yaptip negatif beklerken bir baktim kirmizilar gelmis bebek yokmus biz cok istedigimiz icin vucudumuz kendini hamile gibi hazirliyormus.Ama insallah sen hamilesindir herkesin vucudu farkli sonuc olarak hamilede olabilirsin umutsuzluğa kapilma cokta kendini dinleme akisina birak biraz.

inşallah canım Allah hepımızın gonlune gore versın. dun eve gıttıgımde bıraz hatta yok denecek kadar az leke geldı boyle ne kahverengı ne pembe ama sımdı yok sankı adet olacakmısım gıbı de hıssetmıyorum ve dun gece resmen uykudan bayıldım. insallah hamıleyımdır. acıkcası oncelerı cok ıstedıgım ıcın kafama cok takıodum her belırtıyı hamılelık sanıordum ama bu ay hıc oyle kendımı hamılelık ıcın sartlamadım.

İnsallah bebisin senledir canim allah isteyen herkese nasip etsin bu duyguyu

. slm benımde öyle olmustu hatta hafıf kanamam olmstu bnde adet oldm sandım baktım devamı gelmıyo snra test yaptım pozıtf cımstı ınsallah hamıssndr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…