- 18 Ocak 2024
- 36
- 5
- 6
- 26
- Konu Sahibi nurrabia4137
Sabah saatlerinde yaptım hemen cikti
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Fotoğraf yok kiSabah saatlerinde yaptım hemen cikti
Silik çizgi var canım geç döllenme olmuş sanırım. Sdet gecikmenin 8. günü yaptığında mı çıktı önceki günler yapmışmıydın silikte olsa çıkmışmıydı ?Koyulmamiş
Evet yine silik çıkmıştıSilik çizgi var canım geç döllenme olmuş sanırım. Sdet gecikmenin 8. günü yaptığında mı çıktı önceki günler yapmışmıydın silikte olsa çıkmışmıydı ?
Benim bugün adet gecikmemin 7. günü silik bile çıkmadı bir umut bekliyorumEvet yine silik çıkmıştı
Bu kullandığın testin markası ne canım normal test mi yoksa erken gebelik testi mi ?Koyulmamiş
Freely gebelik testiBu kullandığın testin markası ne canım normal test mi yoksa erken gebelik testi mi ?
-
Benimde adet olmadan yaptım çok silikti şimdi daha belli belki geç döllenme olmuş olabilir diye düşündüm 2 .bebeğim olucak Allah izin verirseBenim bugün adet gecikmemin 7. günü silik bile çıkmadı bir umut bekliyorum![]()
Bir kan ver canım hayırlısı olsun inşallah sağlıkla alırsın kucağınaBenimde adet olmadan yaptım çok silikti şimdi daha belli belki geç döllenme olmuş olabilir diye düşündüm 2 .bebeğim olucak Allah izin verirse
02 şubat tarihinde randevu aldım amin Rabbim olmayanlara da en kısa zamanda nasip etsinBir kan ver canım hayırlısı olsun inşallah sağlıkla alırsın kucağına![]()
Amin canım02 şubat tarihinde randevu aldım amin Rabbim olmayanlara da en kısa zamanda nasip etsin
Adet olmadan kaç gün önce öğrenmiştinizBenimde adet olmadan yaptım çok silikti şimdi daha belli belki geç döllenme olmuş olabilir diye düşündüm 2 .bebeğim olucak Allah izin verirse
Bende görüyorum çok hafif silik bi çizgi var benimde suan öyle ama kan vermedim. Sonucu biraya da yazar mısınız ? Benimde böyle.Koyulmamiş