Gebeliğe Hazırlık Gebelik varmıdır

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Psikolazzz

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
3 Eylül 2017
695
1.343
113
Adetime 7 gün kala hızlı gebelik testi yaptım sonuç negatif erken mi davrandım adet tarihim 11 mart 9 martta kan tahlili yaptırsam tam olarak belli olurum cvplarınızı bekliyorum

Adetime 7 gün kala hızlı gebelik testi yaptım sonuç negatif erken mi davrandım adet tarihim 11 mart 9 martta kan tahlili yaptırsam tam olarak belli olurum cvplarınızı bekliyorum
Valla Benim adete 6 gün kala kanda bile negatif çıktı. Yumurtlama takibi yapıp adetimi tam bilmeme rağmen. Bence kan vermeden önce de biraz bekle. Yumurtlamadan en az bi 10 gün geçsin. Yani adete 3-4 gün kala.

Valla Benim adete 6 gün kala kanda bile negatif çıktı. Yumurtlama takibi yapıp adetimi tam bilmeme rağmen. Bence kan vermeden önce de biraz bekle. Yumurtlamadan en az bi 10 gün geçsin. Yani adete 3-4 gün kala.
O zaman pazartesi yaptırayım çarşamda olacağım çünkü

Bebeğin hayırlı uğurlu olsun canım. Böyle şeyleri duyunca elimdeki bütün gebelik ovulasyon testlerini çöpe atasım geliyor :)

Bebeğin hayırlı uğurlu olsun canım. Böyle şeyleri duyunca elimdeki bütün gebelik ovulasyon testlerini çöpe atasım geliyor :)
Teşekkür ederim darısı her isteyenin başına. İlk ovülasyon testi yaptığım ay hamile kalınca saygı duydum bende testlere :-)

Erken gebelik testleri, bat tarihi dahil 6 gün varken % 75 gibi bir doğruluk payıyla sonucu gösteriyor. Erken yapmışsın canim. Dediğin tarihte belli olur, geç döllenme falan yoksa :)

Back
X