- 3 Eylül 2017
- 695
- 1.343
- 113
- Konu Sahibi Psikolazzz
Adetime 7 gün kala hızlı gebelik testi yaptım sonuç negatif erken mi davrandım adet tarihim 11 mart 9 martta kan tahlili yaptırsam tam olarak belli olurum cvplarınızı bekliyorum
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kanda kesin çıkar şimdi bile versenAdetime 7 gün kala hızlı gebelik testi yaptım sonuç negatif erken mi davrandım adet tarihim 11 mart 9 martta kan tahlili yaptırsam tam olarak belli olurum cvplarınızı bekliyorum
Adetime 7 gün kala hızlı gebelik testi yaptım sonuç negatif erken mi davrandım adet tarihim 11 mart 9 martta kan tahlili yaptırsam tam olarak belli olurum cvplarınızı bekliyorum
Buyuk ihtimalle 11 nisan telaşle yanlış yazmış :)Adet tarihiniz 11 Nisan mı?
Evet canım mart 11de olmuştum en sonAdet tarihiniz 11 Nisan mı?
Evet en son 11 martta adet olmuştum aklım orda kalmış:)Buyuk ihtimalle 11 nisan telaşle yanlış yazmış :)
Valla Benim adete 6 gün kala kanda bile negatif çıktı. Yumurtlama takibi yapıp adetimi tam bilmeme rağmen. Bence kan vermeden önce de biraz bekle. Yumurtlamadan en az bi 10 gün geçsin. Yani adete 3-4 gün kala.Adetime 7 gün kala hızlı gebelik testi yaptım sonuç negatif erken mi davrandım adet tarihim 11 mart 9 martta kan tahlili yaptırsam tam olarak belli olurum cvplarınızı bekliyorum
O zaman pazartesi yaptırayım çarşamda olacağım çünküValla Benim adete 6 gün kala kanda bile negatif çıktı. Yumurtlama takibi yapıp adetimi tam bilmeme rağmen. Bence kan vermeden önce de biraz bekle. Yumurtlamadan en az bi 10 gün geçsin. Yani adete 3-4 gün kala.
Belirtin falan varsa yap ama yoksa adeti bekle benceO zaman pazartesi yaptırayım çarşamda olacağım çünkü
Bebeğin hayırlı uğurlu olsun canım. Böyle şeyleri duyunca elimdeki bütün gebelik ovulasyon testlerini çöpe atasım geliyor :)Valla Benim adete 6 gün kala kanda bile negatif çıktı. Yumurtlama takibi yapıp adetimi tam bilmeme rağmen. Bence kan vermeden önce de biraz bekle. Yumurtlamadan en az bi 10 gün geçsin. Yani adete 3-4 gün kala.
Olur tabi ki baya olmuş. En azından kasıklarda batma göğüs ağrısı göğüs uçlarında koyulaşma vb şeyler olabilir. Az kalmış adete.Belirti derken mart 22 ilişki oldu belirti olurmuki şimdiden
Teşekkür ederim darısı her isteyenin başına. İlk ovülasyon testi yaptığım ay hamile kalınca saygı duydum bende testlereBebeğin hayırlı uğurlu olsun canım. Böyle şeyleri duyunca elimdeki bütün gebelik ovulasyon testlerini çöpe atasım geliyor :)
Amin canım benim ovulasyon testleri hep silik yarın yumurtlama günüm güya hiç değişiklik yok testlerde.Teşekkür ederim darısı her isteyenin başına. İlk ovülasyon testi yaptığım ay hamile kalınca saygı duydum bende testlere![]()
Valla bende bu saydıklarından bir kasıkta batma oluyor sadece vardır inşaallahOlur tabi ki baya olmuş. En azından kasıklarda batma göğüs ağrısı göğüs uçlarında koyulaşma vb şeyler olabilir. Az kalmış adete.
Sabah Akşam 2şer defa yap günde. Bakalım farkedecek mi.Amin canım benim ovulasyon testleri hep silik yarın yumurtlama günüm güya hiç değişiklik yok testlerde.