Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sonuç nedir?Kızlar bakarmisiniz daha bata 8 gün var ama anında çıktı bu çizgi beklemedim ve 1 haftadır kasık karın agirisi çekiyorum ve midem bulanıyor yemek öncesi ve sonrası erkenmi beklemelimiyim 8 gün dahaa
Eki Görüntüle 3626148
Yarın kan tahliline gitcem canım çünkü ne test yapsam silik çıkıyor kandada çıkar diye düşünüyorum inşallah vardırSonuç nedir?
inşallah canımYarın kan tahliline gitcem canım çünkü ne test yapsam silik çıkıyor kandada çıkar diye düşünüyorum inşallah vardır![]()
Eki Görüntüle 3627489 Eki Görüntüle 3627490
Merhaba kizlar ilk 3 dk da böyle belli belirsiz bir çizgi çıktı bat a 6 gün var sizce var midi
Ayyy inşallah vardır istersen 3 gün sonra tekrarlaaa yada kan tahlili ver şuan bende aynı durumdayım yarın kan tahlili vercemEki Görüntüle 3627489 Eki Görüntüle 3627490
Merhaba kizlar ilk 3 dk da böyle belli belirsiz bir çizgi çıktı bat a 6 gün var sizce var midir
Canım 5 gün önce çok fazla batma kasılma ağrım vardı mide bulantısı şimdi ise uyuma ve bel ağrısı yürürken de kasik ağrısı var bilmiyorum sonucu yarın öğrenicem inşallah ikimizde hamisizdirBelirtin var mı sende benim kasık ağrisi ve batma akıntım ve halsizlik çok uyku halindeyim sürekli
İnşallah canım senin içinde dua edicem artık Peki bir nedeni varmı olmamsinin genetige falan gittiniz miAmin canım amin inşallah 4 senedir hayalini kuruyorum inşallah vardır ikimizdedr![]()
Geçmiş olsun canım inşallah vardır bebişin bende gittim ama hiç bir sonuç alamadım 2 kez boş gebelik geçirdim doktor tekrar dene dedi şimdide bekliyorum iştePkos var canim bende o sebep adetlerim düzenli ama yumurta tembel canim sadece
Kan verdiniz miDurum güncellemesi yapiyim dedim daha kan testi vermedim ama çizgimiz netleşti