Gebelik ve adet belirtileri

gul0q

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
Katılım
3 Kasım 2025
Mesajlar
39
Emoji Skoru
14
Puanlar
3
Merhaba adet tarihine yaklaştıkça beliritiler gittikçe şiddetleniyor. Göğüs ağrısı , karın ağrısı vs. Peki hamilelikte durum nasıl oluyor yardım eder misiniz? Yine şiddetleniyor mu? Yoksa hep stabil mi ilerliyor.
 
Bu herkesin bünyesine göre değişiyor. Bence şiddetleniyor ama adet olmayacağını anlıyorsun kendi bedenini tanıyorsan. Göğüs karın ağrısından anlamak zor regl belirtileri de olduğu için senin farklılık olduğunu hissetmen lazım. Psikolojik olarak ben hamileyimdir diye düşünmekten değil gerçek bir farklılıktan. Mesela önceki gebeliğimde 3 gün gecikmem vardı ciddi manada ayakta uyuyodum akşam saat 7 de bile ekstra uyku ve yorgunluk olunca test yapıp pozitif almıştım. Bu hamileliğimde de ovülasyon haftam bitmesine rağmen adet tarihime kadar tuhaf yoğun bir akıntı devam etti onun dışında adet olacak gibiydim anladım fark olduğunu ama ihtimal vermedim 10 gün gecikmede şiddetli yerleşme ağrısı yaşayınca hastaneye gidip öğrenmiştim. Sizin adetinize kaç gün var belirtiler neler? Test yaptınız mı henüz?
 
Merhaba verdiğiniz bilgiler benim için çok değerli teşekkür ederim. Pcosum var ve birkaç aydır deniyoruz. Geçen ay çok ümitlendim. Ama olmadı bu ay yine aynı şeyleri yaşıyorum galiba. Şöyle söyleyeyim adet tarihim 10 Kasım olarak hesapladım yumurtlamadan dolayı henüz test yapmadım. Ama göğüslerde dolgunluk ve göğüs ucunda ağrı var. Beyaz bir akıntı geliyor. Karnımda ara ara gelen bıçak saplanması gibi bir ağrı ama bugün özellikle sol tarafta o ağrıyı daha fazla hissettim. Ve bu ağrı belime de vurdu sol yana doğru. Geçen ay adet olmadan önce belirtiler öyle şiddetlendi ki o ağrı çok arttı yanı sıra sırt ağrısı sonrasında adet oldum. Bu ay ise belki bir ihtimal diyorum. Çok benzer çünkü ikisinin de belirtileri.
 
Benim adetim 6 Kasım da geldi 8 kasım yani dün akşam kesildi sabahta kahverengi akıntı gelmeye başladı ped koydum ama leke şeklinde geliyor daha önce bu kadar kısa adet görmedim adet görmeden önce baş dönmem vardı yemek yerken ağzımda acı bi tat oluyordu bugün de göğsüm sızlıyor ara ara ağrı gir çık yapıyor kasıklarıma bir an şüphelendim acaba hamile miyim diye böyle bir durum yaşayan var mı acaba
 
Test yaptınız mı ?
 
Adet oldunuz mu
 
Sağlıkla kucağına alırsın inşallah beta kaç kaç gün gecikmeyle öğrendin
Merhaba amin inşallah beta tam adet günümde gittim ve 150 çıktı yarın tekrar gideceğim bakacak. Adetimden iki gün önce evde test yapıp silik çizgiyi gördüm.
 
Merhaba amin inşallah beta tam adet günümde gittim ve 150 çıktı yarın tekrar gideceğim bakacak. Adetimden iki gün önce evde test yapıp silik çizgiyi gördüm.
En erken kaç gün önce çıkıyor acaba kanda
 
Merhaba amin inşallah beta tam adet günümde gittim ve 150 çıktı yarın tekrar gideceğim bakacak. Adetimden iki gün önce evde test yapıp silik çizgiyi gördüm.
Bende de aynı belirtiler var adetim 15 Kasım görünüyor başka bi yerde 22 Kasım tahmini adet. Biraz karışıklık var o konuda ama bu sabah yaptım test negatif çıktı
 
Benim testimede bakarmısınız reglime 1 gün kaldı daha önce göğüs ağrım olmuyordu 1 haftadır göğüste şişkinlik ve ağrı var ara ara çok az kasık ağrısı var
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…