Gebelik ve akıntı

Minikkartal0812

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
5 Aralık 2020
237
23
13
2 ay önce iliskiye girdim korunduk fakat sızmasından korkuyorum ilişkiden 1 gün sonra regli oldum ama az ve pıhtıliydi diğer ay tam günümde oldum ama antibiyotik kullanmak zorunda kaldim bu ay ise 3 gün önce geldi koyu kirmizi bol pihtili geldi ama bu zamana kdr 4 farklı markadan 6 test yaptım 2 taneside hızlı testti hepsi negatif ama nedense bu ay akıntım şeffaf ve su gibi

Üzerinden 2 ay geçmiş ve pıhtılı adet olmuşsunuz. Üstelik testlerinizde negatif. Akıntı fizyolojik olabilir. Malum hormonlarla oluşan şeyler bunlar herşey etkileyebilir akıntıları. Hamile değilsiniz eğer çok şüphe duyuyorsanız kanda beta hcg testi yaptırabilirsiniz

Üzerinden 2 ay geçmiş ve pıhtılı adet olmuşsunuz. Üstelik testlerinizde negatif. Akıntı fizyolojik olabilir. Malum hormonlarla oluşan şeyler bunlar herşey etkileyebilir akıntıları. Hamile değilsiniz eğer çok şüphe duyuyorsanız kanda beta hcg testi yaptırabilirsiniz
Teşekkür ederim.verdiginiz bilgi icin ya birazda sinir strest fln da vardı onlarda etkiledi sanırım

Back
X