Gebelik ve anskiyete + depresyon

Kdrbrc

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
3 Aralık 2019
2
0
1
33
28 yaşındayim 2,5 aylik hamileyim uzun yillar okb kaygi bozuklugu tedavisi gördüm .iki yıla yakindir ilaci bırakmıştım tüp bebek tedavisi falan derken pskoljim da bozuldu ama direndim . Tedaviler başarısız olunca ümidi kesip ilaca başladım tam bir sonra hamile oldugumu öğrendim çok sevinmiştim ama sonra gitgitgide yersiz kaygi ve korkular sevincimin önüne gecti suan berbat durumdayım uyuyamiyorum baş ağrıları kalp carpintilari dayanamıyorum lustral 50 ile iyiydim suan ilaca başlamak istiyorum ama kararsızım birçok dr onermiyor ne yapmalıyım zararsiz bir ilac yokmu nasıl basedecem bilmiyorum çıldırmak üzereyim bi fikir verin lütfen

Zor bir durum..
İki arada bir derede kalmak. Bir yandan sağlığın söz konusu iken, diğer yandan bebeğin sağlığı kaygısı.. keşke kesin bir bilgi olsa şu şu zararlıdır, ya da bir zararı yoktur diye.
Allah yardımcınız olsun.

Oncelikle allah yardimciniz olsun bemde anksiyete hastasiyim tup bebek tedavisine baslayacagim icin ilac degisikligine gittim lustral kullanıyorum zaten 2.5 ay bitmis ilk uc ay bebegin hayati organları tamamlandigi icin drlar onermiyor 3 aydan sonra lustral gebelikte kullanilabileck en az zarari oln ilac bir an once dra gidin ve dr gerek gorurse ilaciniza baslayin derim eger hastaliginiz artarsa bu bebek ve sizin icin en az ilac kadar tehlikeli bir durum cunku

Paxil 20 mg 10 yıl boyunca kullandm ve hamile olduğumu öğrendm korunurken. doktor kademeli olark kesti bu arada paxili 5 mg alırken 1 bçk hafta 5 mg cipralex kullandm kendimi kötü hissettiğim için geri çekilme ve elektrik çarpması bi türlü bitmedi geçmedi beynimde şu an çok kötü durumdayım dünya başıma yıkılmış gibi dua namaz tevekkül kar etmio kendimi bi yerlerden atmak istiyorum bunu doktorumada söyledim sabr etmen lazm ilaç veremem dedi 3 ay tamamlandığında lustrala başlarız belki dedi eşimde benle hergün kavgaediyor sen iradesiz anne olmayı hak etmeyen bir insansın diyerek ilaç içemezsin hiç bir şekilde diyor sizler nasıl atlattınız lustral kullanan varmı 3 aydn. Sonra şu an ben de 10 haftadayım çok kötüyüm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…