Gebelik ve bel ağrısı

MERTAN

Guru
Kayıtlı Üye
30 Ocak 2013
137
59
298
Kocaeli
6+1 günlük hamileyim ve bel ağrısı yaşıyorum. İçinizde bunu yaşayan var mı acaba? Tecrübelerinizi paylaşır mısınız acaba?

Allah kolaylık versin. ben de ilk başlarda bel ağrısı çok çektim, sürekli uyumak istiyordum uyudukça belim daha çok ağrıyordu. 2. aydan sonra geçti. ama şimdi kendimi yorduğumda (misafir, temizlik, yolculuk, ayakta bekleme vs.) yine oluyo.

6+1 günlük hamileyim ve bel ağrısı yaşıyorum. İçinizde bunu yaşayan var mı acaba? Tecrübelerinizi paylaşır mısınız acaba?

Şu an 25.haftamdayım ve 2 haftadır inanılmaz bel ağrısı çekiyorum.Bol süt içmenin faydası olduğunu söylediler.Bu sefer de migrenimi azdırdı süt içmek.Magnezyum eksikliğinden kaynaklanıyormuş.Dr ilacı verince kesilmişti daha önce.Ama bu sefer kesilmedi sanki arttı.Ağırlaştıkça,rahim büyüdükçe,kaslar genişledikçe ağrı artıyormuş.Bunları mumla arayacaksın son haftalarda dediler.Çok tırsıyorum:18::18::18::18::18::18::18::18:

Şu an 25.haftamdayım ve 2 haftadır inanılmaz bel ağrısı çekiyorum.Bol süt içmenin faydası olduğunu söylediler.Bu sefer de migrenimi azdırdı süt içmek.Magnezyum eksikliğinden kaynaklanıyormuş.Dr ilacı verince kesilmişti daha önce.Ama bu sefer kesilmedi sanki arttı.Ağırlaştıkça,rahim büyüdükçe,kaslar genişledikçe ağrı artıyormuş.Bunları mumla arayacaksın son haftalarda dediler.Çok tırsıyorum:18::18::18::18::18::18::18::18:

Ne yazıkki benim ağrılarım düşük ve dış gebelik ağrısıymış arkadaşlar. Dış ve iç gebelik bir aradaymış. Ameliyata alındım iç kanama sonrası. Ve sol tüpüm ile birlikte ikiz bebeklerim de alındı. Allah sizleri korusun ve sağlık versin...

Back
X