Kızlar ben ikinci çocuğuma hamileyim bugün 9.haftayı geride bıraktık .
20 gün öncesi akıntı içinde bir damla kanama gelmişti doktora gittik sorun yok dedi gayet normal dedi ve progestan fitil verdi onuda düzgün kullanamıyorum sürekli çıkıyor .
Cumartesi günü yine az bişey akıntı içinde kanama geldi yine baktı doktor kalp atışı gayet iyi bebek büyümüş dedi sorun yok dedi 12. Haftaya kadar fitili kullan dedi .
Kahverengi akıntılarım oluyor ve kasık ağrım da var neden sizce ilk gebelikte kahverengi akıntım olmuştu .
Düşük olsa belli olurmuydu .Kasıklarım çok ağrıyor
Geçmiş olsun. Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin. Progestan önemli onu mutlaka kullanın. Ben günde 2 kez gece yatmadan ve sabah kalkmadan kullanıyordum. Gece uykudan önce kullanınca çıkma gibi bi durum olmuyor. Sabah da alarm kuruyordum uyanma saatimden 1 saat önceye, öyle sorun yaşamadım.
Geçmiş olsun. Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin. Progestan önemli onu mutlaka kullanın. Ben günde 2 kez gece yatmadan ve sabah kalkmadan kullanıyordum. Gece uykudan önce kullanınca çıkma gibi bi durum olmuyor. Sabah da alarm kuruyordum uyanma saatimden 1 saat önceye, öyle sorun yaşamadım.