gebelik ve çarpıntı

gonulpolat

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
14 Mart 2014
158
13
38
35
Kocaeli
slm kızlar pazartesi randevum var fakat içim rahat değil 5 aylık hamileym bebeğim her oynadığında inanılmaz derecede çarpıntım oluyor sizce normal mi doktorum kardiyolog gönderdi her ihtimale karşı ama içim hiç rahat değil birde kansızlıktan oluyor diyorlar ama birde size sormak istedim

Konuyla ilgili hic bir bilgim yok ama, gecmis olsun insallah onemli bir sey degildir demek istedim  

Doktorunuz her ihtimale karşı kardiyolağa yönlendirmiş olabilir. İyi de yapmış. Ben çevremdeki hamilelerden böyle bir şikayet duymadım, ama ciddi bir sorununuz çıkacağını da sanmıyorum.. Benim en ufak stres ve sıkıntımda kalbim hemen çarpıntı yapar, sabahlara kadar uyuyamam, kalbimde hiçbir sorun çıkmadı. Psikolojik etkenler de büyük rol oynar çarpıntılarda. Bir gidin bakalım, cevabınız doktorda. Ya içiniz rahatlar, yada iyi olmanız için gerekli önlemler alınır, endişelenmeyin. İnşallah güzel haberlerle ayrılırsınız :)

Kansızlığınız varsa yapıyor olabilir.
Kan değerlerinize de baktırmanızı öneririm...

Hamileyken benimde cok carpintim olurdu kansizligimda yoktu dogumdan sonra gecti ama doktora gidip emin olmak daha iyi tabiki.

aşırı derecede olmasada bende carpıntı yasadım baya gebelığımde.doktorum ıstıyosan kardoyologa görun ıcın rahat olsun dedı ben gıtmedım.sizinkı cok asırysa gıdın tabıkı
bazı gebelıklerde carpıntı olabılıyıo

Tiroidlerine baktır canım. Guatr çarpıntı yapar. Ben çok yaşadım hatta çarpıntı için ilaç alıyordum.

benim de çok oluyo 27 haftalık gebeyim,hipertroid rahatsızlığım var ondan oluyormuş çarpıntım.ama çok yoruyor beni ya bütün herşeyimi etkiliyo.sürekli nefes nefeseyim.troid olabilir arkadaşım troidlere baktırdın mı?

kasılman da olabilir canım.. hareketlerinde mi çarpıntın oluyor yoksa karnın sertleşince mi onu bi kontrol et..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…