Sevgili tüp bebekle yada normal yolla hamile bayanlar.öncelikle bana has mi bilemeyeceğim.bir sıkıntım var.hamile kalmadan öncesinde hep mantar olurdum.neyse gizli şeker olduğunu öğrendim.şeker hapi kullandım.1000mg glukofen.ilginçtir ne tahrişim nede başka sıkıntım vardı.sıkıntı bicak gibi kesilmişti.arada kasintim olsa bile bir gun içinde kendi kendine geçerdi.neyse tüp bebekle hamile kaldim.embriyolardan biri tuttu.düşük tehlikesi vardi.rapor aldim bir hafta dinlendim geçti.tüp bebek hamileliğine göre bugün adet ve embriyo transfer tarihine göre 2-3gün sonra 3 aylik olacak bebisim.bu arada ilişki denedik dün.bana kalsa 9 ay aramam.ama kocama anlatmak imkansiz.birde kilolu yapim var bu halim.hamile olmadanki halimden farki yok gibi hatta kilom daha az.sonrasinda artik progestan fitilide yeni birakmaktan mi bilmem yanma kaşıntı oldu o zaman aralığı ölüm geldi.esimde bende de yanma oldu deyince mikrop vardır baktir.dedim.tabi kabul etmedi.kendini dünyanın son umudu sandığı icin.ona mikrop olduğunu anlatmak imkansiz.şimdi şunu sormak istiyorum.antibakteriyel krem gibi birşey kullansak olur mu .doktorunuza sorun demeyin inan hem yeni kontrolden çıktım.aklimin ucunda yoktu cinsellik.seker hapimi bıraktirdi doktorum.tekrar mantar olmaktan korkuyorum.kaşıntı icin travazolda sürmüştüm.progestan fitille hasaslasmis olabilirmiyim?böyle sıkıntı yasayan var mi