Gebelik ve cinsellik hakkında gercekten bende dert olan durum.

tugsem_10

Minik dünyam...
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
3 Kasım 2014
9.200
4.789
198
Sevgili tüp bebekle yada normal yolla hamile bayanlar.öncelikle bana has mi bilemeyeceğim.bir sıkıntım var.hamile kalmadan öncesinde hep mantar olurdum.neyse gizli şeker olduğunu öğrendim.şeker hapi kullandım.1000mg glukofen.ilginçtir ne tahrişim nede başka sıkıntım vardı.sıkıntı bicak gibi kesilmişti.arada kasintim olsa bile bir gun içinde kendi kendine geçerdi.neyse tüp bebekle hamile kaldim.embriyolardan biri tuttu.düşük tehlikesi vardi.rapor aldim bir hafta dinlendim geçti.tüp bebek hamileliğine göre bugün adet ve embriyo transfer tarihine göre 2-3gün sonra 3 aylik olacak bebisim.bu arada ilişki denedik dün.bana kalsa 9 ay aramam.ama kocama anlatmak imkansiz.birde kilolu yapim var bu halim.hamile olmadanki halimden farki yok gibi hatta kilom daha az.sonrasinda artik progestan fitilide yeni birakmaktan mi bilmem yanma kaşıntı oldu o zaman aralığı ölüm geldi.esimde bende de yanma oldu deyince mikrop vardır baktir.dedim.tabi kabul etmedi.kendini dünyanın son umudu sandığı icin.ona mikrop olduğunu anlatmak imkansiz.şimdi şunu sormak istiyorum.antibakteriyel krem gibi birşey kullansak olur mu .doktorunuza sorun demeyin inan hem yeni kontrolden çıktım.aklimin ucunda yoktu cinsellik.seker hapimi bıraktirdi doktorum.tekrar mantar olmaktan korkuyorum.kaşıntı icin travazolda sürmüştüm.progestan fitille hasaslasmis olabilirmiyim?böyle sıkıntı yasayan var mi

Geçen bende de oldu doktorum tek kullanımlık toz verdi birde fitil verdi geçti doktora gitmeden olmaz.

Yanlış anlamayın zaten zor bi şekilde hamile kalmışsınız.sağlık bu sonuçta burda birisi şunu yap derse uygulayacak mısınız.hangi devirde yaşıyoruz.doktora gidin size uygun bir ilaç yazacaktır.başkasına iyi gelen birşey sizde çok kötü sonuçlara neden olabilir.

2yildir evliyim 2 yildir kasinti gecmemisti denemedigim krem kalmamisdi. Hamileyken doktor bi ilac verdi ama oda fayda etmedi. Doktora gittim hapve fitil verdi yaklasik 6 ay once. O gun bugundur kasinti olmuyor. Oyle igrenc birseyki o mantar allh belasini versin. Ne cektim yaklasik 9 tane krem kullandim hic biri fayda etmedi. Yok sarimsak yok yogurt herseyi denemistim artik caresizlikten. Doktorun bana tek dedigi sey azicik dayanip normal dogum yapsaydin gecerdi bu kasinti dedi aklin varsa normal dogur derdim ama kolay degil

Geçen bende de oldu doktorum tek kullanımlık toz verdi birde fitil verdi geçti doktora gitmeden olmaz.
ben her cinsellikte öyle olmaktan korkuyorum düşük tehdidim kalkti ortadan fakat bu seferde mantar olmak istemiyorim seker hapi kullanamıyorum doktorum gerek gormedi.

beni de tüp bebekle hemen sezeryana yönlendirirler.neden böyle hasasiyet yada kolay mikrop kapma oluyor.mutlaka bunun bir çözümü olmalı mantar olunca hamilelikten önce antibiyotik fitil krem yallah gitsin.sebebini arastiran olmuyor.

Prezervatif kullanin. Sorun esinizde gibi. Hijyenine biraz daha dikkat etsin.

Alt tarafı sirkeli su ile yıkamak mantarı geçiriyor diye duymuştum. Esinizde sizde sirkeli su ile yıkayın bir güzel inşAllah iyi gelir. ...

Gecen benimde 2 ay kasinti surdu canim iki tane doktor gezdim alerjik bi durum oldugunu soyledi ilac kullandim birde .. eger esinde de kasinti olursa gelsin dedi onunda ilac kullanmasi gerekir dedi..
Aklinda bulunsun esininde ilac kullanmasi gerekir..

Su an hamile degilim ama hamikeyken cok sık mantar olurdum cinsellikle ne kadar ilgisi var bilmiyorum birazda yapı meselesi antibiyotik kullanincada mantar olurum eczanelerde satilan ovüller var onlardan kullandim birde mantar kremi eger cok kasinirsa doktoruma gidiyordum pansuman yapiyordu ovullerin gebelikte hic bir zarari yok demisti doktorum kremlerinde oyle agizdan alinan ilaclari bilmiyorum hic kullanmadim ama ovül kullanabilirsin yinede doktorunu bir ara sikayetini soyle sonucta hamilesin doktorun telefonun ucunda olmali her ihtiyacin oldugunda arayabilmelisin

Tüp bebek ve mantar sıkıntınız var siz antibakteriyel krem kullansak olur mu diyorsunuz

Olmaz

Daha üç aylık ve tehlikeli arayın doktoru

ben her cinsellikte öyle olmaktan korkuyorum düşük tehdidim kalkti ortadan fakat bu seferde mantar olmak istemiyorim seker hapi kullanamıyorum doktorum gerek gormedi..
Cinsellikle alakalı mı bilmiyorum ama hamileliğin belli zamanlarında oluyormuş benim ki de 13.haftada oldu ama berbat bişeydi ya..ve kaşıntı olduğu zaman cinsellik Olmasın bu sefer sizden eşinize de geçebilir dikkat edin

Canm konuyla alakasiz ama bisey sormak istiyorum ben de hamileyim ve glukopage 1000 mg seker ilaci kullaniyorum 9 haftalik hamileyim. Doktorn sana neden seker ilaci kullandirmisti acaba?

Prezervatif kullanin. Sorun esinizde gibi. Hijyenine biraz daha dikkat etsin.
ben şunu düşünüyorum. genel olarak erkekler kadınlara göre daha çok ıdrar yolunda olanlar dahıl mıkroplara daha dayanıklı.kadınların fızyolojık yapı gereğı daha hassas.sonra sıkıntılar bıtmıyor.ınsanı herşeyden soğutuyor.erkeklerde mübarek yerden çıktıkları ıcın mıkropları da hayırlı heralde.ben de de sıkıntı olabılırde bende doktora görüneyım dıyen yok.anlatsanda yok yanı.kocam bugün sordu yıne bır sıkıntı var mı dıye anlattım.sonra dedı ben senden bu kadar uzun cevap alacağımı bılemeyıp neden soruyorsam dedı.bende dedım özetını öğrenmek ıstıyormusun dedım.şuan bır sıkıntım yok ama yıne yaparsak yıne olur dedım.doktor göster kendını zaten doğurcam korkma sperm tahlılı ıstemezler dedım.yanı en fazla ıdrar tahlılı ıster.

Alt tarafı sirkeli su ile yıkamak mantarı geçiriyor diye duymuştum. Esinizde sizde sirkeli su ile yıkayın bir güzel inşAllah iyi gelir. ...
bence ıyıce dezenfekte etmelı.el fılan surulmemelı dezenfektede.kendım ıcınde gecerlı.

kocam ılac kullanmaktan nefret eder eğer gerekecek bır durum varsa o da ıçmıyorum dıye tutturursa 9 ay beklesın.

sorma buralarda hıçbır hayrı yok doktorların.telefon konusunda.ben hamıle olmadan öncesınde yumurtlama gunlerımde adetıme yakınken olurdum. bebek hayallerım yıkılırdı.mantarla uğraşmaktan.hemen tahrış mantara çevırırdı. tüp bebek doktoru şrkrt yüklemesı yaptırdı 5 tüp kanla ınsülın dırencı yoktu ama gızlı şeker vardı.şeker hapı kullandım.bıcak gıbı kesıldı sıkayetler bende kocamda üşütmeden kaynaklı sıkıntı olsa da travazol sürüyordum geçıyordu bır gün ıcınde. e hamılelıkle beraber şeker hapı kesıldı bende mantara açık hale geldım.

Malesef canım
Bu hastalık öyle beter ki
aynen çok fena oluyor.

benım hep cınsellıkte oluyor.kuruluk coşturuyor çabuklaştırıyor.

Canm konuyla alakasiz ama bisey sormak istiyorum ben de hamileyim ve glukopage 1000 mg seker ilaci kullaniyorum 9 haftalik hamileyim. Doktorn sana neden seker ilaci kullandirmisti acaba?
bende gızlı şeker vardı.tüp bebek doktorunun negatıf tüp bebeğn sebebını araştırırken gızlı şeker çıktı. o zamandan transferden sonra 2 aylık olana kadar kullandım.son zamanlar bebek acıktırıyordu daha beter ıcım bayılıyordu şeker hapıyla.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…