Gebelik ve deniz

557163

Üye
Kayıtlı Üye
4 Ocak 2019
21
7
16
32
Kız 13. Hafta dan itibaren denize ve havuza girilebilir mi acaba antalya da olacagım suyu sıcak olur

Bence deniz olur ama havuz enfeksiyona sebep olabilir. Doktorunuza sorun tabi mutlaka.

Kız 13. Hafta dan itibaren denize ve havuza girilebilir mi acaba antalya da olacagım suyu sıcak olur
19. Haftamdayim ben girecegim inşallah haftaya. Doktorum sıkıntı olmaz dedi. Sadece 10-11 veya 3ten sonra gir dedi o kadar

Bende çok merak ediyorum bu sorunun cevabını ona göre tatil planı yapacağız bugün doktoruma soracağım cevabını buraya yazarım ☺️

Canım doktorum dedi ki havuzu tavsiye etmiyorum sirkülasyon suyu olduğu için bakteri yoğun olur mantar oluşumuna çok açıksın şuan ama temiz denize girmen çok iyi olur bizi de mutlu eder dedi

Denizi ve yüzmeyi hamileyken önerirler. Hatta yıkanırken bile bebeğinize su tutmak onu mutlu eder 😍 Ama havuzu hayır. Havuz her türlü iyi değil aslında enfeksiyon kapma oranı çok yüksektir havuzda. Gebelikte arşa çıkar 🤷‍♀️

Havuz olmaz ama denize gireblrsinz tabi kalabalık ve pis olmamasına yine dikkat edin

Denizw girmeye müsade ediyorlar diye biliyorum ama havuz işi tehlikeli. En iyisi doktorunuza danışmanız. Ama bence riske atmasanız daha iyi olur allah korusun

Back
X