Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Canım doktorum dedi ki havuzu tavsiye etmiyorum sirkülasyon suyu olduğu için bakteri yoğun olur mantar oluşumuna çok açıksın şuan ama temiz denize girmen çok iyi olur bizi de mutlu eder dedi
Denizi ve yüzmeyi hamileyken önerirler. Hatta yıkanırken bile bebeğinize su tutmak onu mutlu eder Ama havuzu hayır. Havuz her türlü iyi değil aslında enfeksiyon kapma oranı çok yüksektir havuzda. Gebelikte arşa çıkar
Canım doktorum dedi ki havuzu tavsiye etmiyorum sirkülasyon suyu olduğu için bakteri yoğun olur mantar oluşumuna çok açıksın şuan ama temiz denize girmen çok iyi olur bizi de mutlu eder dedi
Denizw girmeye müsade ediyorlar diye biliyorum ama havuz işi tehlikeli. En iyisi doktorunuza danışmanız. Ama bence riske atmasanız daha iyi olur allah korusun