Gebelik ve Estetik

• Konu Sahibi Konu Sahibi Nurbike
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
N

Nurbike

Ziyaretçi
Merhabalar

ben yillardir estetik olmayi düsünüyordum ama bi türlü kendime ve esime itiraf edemedim...ve o gün geldi estetik icin doktordan DR Nazim Cerkeş den randevumu 15 mayisa aldim ve bugün ögrendim ki ben 4 haftalik hamileymisim...

kendimi o kadar odaklamistim bugüne ve dört gözle beklerken...hamile olduguma sevindim ama ayni zamanda cok üzüldüm cünkü burnum gercekten piskolijimi ve evliligimi cok fena etkiliyor hatta bu sıkıntılarimdan dolayi esimden bosanip sonra tekrar barisip evlendik yani sorunum ne kadar büyük oldugunu belki az bucuk anlarsiniz... ve bundan artik kurtulacagimi düsünerek rahatliyordum

arkadaslar ben araniza yeni katildim taniyanda yok ama aranizda bilgili olanlarda oldugu icin eminim bana yardimci olursunuz ...belki buna bi cözüm yolu vardir???

yani gebe iken yine estetik olunurmu? ve hangi sartlarda? veya hangi ayda

lütfen lütfen lütfen bilen varsa bana bi yol göstersin :((

not.: kürtaj olamicam cünkü hemen kürtajdan sonra ne hikmetse hamile kaldim ve bunun bi cocuk oyuncagi olmadigini düsünüp vicdanim el vermiyor tekrar bi kürtaja..

cevaplarinizi dört gözle bekliyorum

bye tskler

Canım mÜmkÜn deĞıl gebeyken estetık olman yane sana narkoz felan verılecek tabıkı karnında cocuk varken olamaz yane sen cocugunu dogur bı sure sonra yaptırırsın canını sıkma hıcbıse bebegınden Önemlı degıl

bide kürtaj olmicam yazmışsınya

kimse sana kürtaj ol demez zaten vede sende burun ameliyatı için kürtaj olmazsın heralde bu çok hastalıklı bir düşünce olur,

hem insan bunu bu kadar takarmı arkadaşım eşin bundan rahatsız olsa zaten seninle evlenmezdi dimi ,
bu nasıl boşanma sebebi haline getirirsin anlayamıyorum

hamileyken ameliyat olamazsın canım bence gebeliğin güzelliğini yaşa bırak şimdi burnunu felan
doğumdan sonra olursun ameliyatını

cnm senin durumunu yaşamasamda anlayabiliyorum ben de 29 mayısta olucam ve gerçekten bende resmen herşeyimi ona göre ayarlıyorum şimdiden heyecanlar bastı , saç şekilleri düşünüyorum falan filan ... saymakla bitmez bunlar.. sen tam kendini değişime odaklamışken, bir gebeliğin ortaya çıkması da kafanı karıştırmış.. benim fikrimi sorarsan şimdilik ertele derim bu ameliyatı çünkü gebeyken anestizi alınamaz .. Bebeğin hayırlı olsun inş sevgiler..

valla benim bebeğim dünyadaki herşeyden önemli ,
hamile olduğumu öğrensem burnumda burnum demem heralde

not olarak kürtaj olamam yazmışya
daha neler ya

insanlar kanserken hamile olduklarını öğreniyorlar kemoterapiye ara verip ,ölümüne bebeklerini doğuruyorlar

siz neden bahsediyorsunuz ya

Back
X