Arkadaşlar 5 haftalık hamileyim ve hipoglisemi hastasiyim. Akşam biraz tatlı yedim ve hipoglisemi atağı geçirdim. Şimdi korkuyorum bu ara beyin gelişimi olan bebeğe zararı varmıdır? Yaşayan varmı acaba
Insallah öyledir. Ama cok korktum iste yinede. Siddetli mide bulantisi bas donmesi agiz kurulugu halsizlik yasadim bi saate yakin surdu sonra ustumden kamyon gecmis gibi his oldu sonra rahatladim ama bu arada bebegime bisey olmusmudur diye uyuyamadim hic. Tesekkurler
Insallah öyledir. Ama cok korktum iste yinede. Siddetli mide bulantisi bas donmesi agiz kurulugu halsizlik yasadim bi saate yakin surdu sonra ustumden kamyon gecmis gibi his oldu sonra rahatladim ama bu arada bebegime bisey olmusmudur diye uyuyamadim hic. Tesekkurler
Bir şey olacağını sanmıyorum. İnsanlar neler yaşıyor, ağır ilaç kullanmak zorunda kalanlar var. Allah’a emanet diyip içini ferah tut. Sağlığına dikkat et gebelik süresince, yediklerine içtiklerine. Sağlıkla kucağına alırsın inşallah bebeğini.
Henüz çok küçük etkilenmez Allah’ın izniyle 7-8 haftaya kadar anlamayanlar oluyor ama sizin doktor kontrolünde sürekli dikkat etmeniz gerekir yiyip içtiklerinize . Korkmayın Sağlıkla gelsin bebeğiniz
Arkadaşlar 5 haftalık hamileyim ve hipoglisemi hastasiyim. Akşam biraz tatlı yedim ve hipoglisemi atağı geçirdim. Şimdi korkuyorum bu ara beyin gelişimi olan bebeğe zararı varmıdır? Yaşayan varmı acaba
Merhaba bende se hipoglisemi var ataklar geciriyorum cok tatli bisey yedikten 2 saat sonra falan. Benim de gebeligim 8. haftaya girdigimde 6 hafta gozukuyordu kalbi durdu ve kendiligimden düsürdüm. Simdi arastiriyorum neden olmus olabilir diye senin yazdiklarini gordum doktora hic sordun mu bu hipoglisemi olayını? Sebep olmus olabilir mi