gebelik ve ilişki..!

brnh

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
20 Ekim 2015
7.304
7.673
118
31
merhaba hanımlar takvımımdede gördugunuz gbı 4 aylık hamıleyım gebelıgımı ögrendıgımden bu yana esımle hiç ilşkide bulunmadık ne o ıstedı ne de ben doktorumaa ılk kalp atısı için gittigimde haftaada bir ilşki demişti o zamanlar bıraktık ilişkiyi demiştim o gündür bugündürde hiç ilişki olmadı doktorumda daha bu konuda bırsey söylemedı fakat su ki bnm azalan cınsel ıstegım nednse bu aralar arttı eşime denememizi söyledım o da kabul ettı yan yana ve üst pozisyonda denedık gebelık pozısyonlarına uygun bır sekılde umarım bır problem olmaz zaten bın pişman olduk ilşki sonrası bır problem olussa allah korusun nasıl anlarım

Bi sorun olsa kanaman olur yada sanci olur cnm benm ilk uc ay kanamam oldu dort ay sonra eskisi gibi devam ettim 9 ay boyunca sorun olmadi olumsuz dusunme icin rahatlamasini istiyosan dr bi danis

Biz son güne kadar devam ettik canımcım.
Doktorun yasak koymadıysa bence hiç bişe olmaz. Aksine ilişki son ayda mesela, gayet iyi diye biliyorum.

Biz son güne kadar devam ettik canımcım.
Doktorun yasak koymadıysa bence hiç bişe olmaz. Aksine ilişki son ayda mesela, gayet iyi diye biliyorum.
bnde öyle duydum cnmm amaa doktormm yasakda demedı hıcbısey demedıı bendee anıden gelısen bı olay oldugu ıcın soramadım rahımde sızlama oldu ilşki sonrası sadecee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…