ay canım bnm bu haftaya kadar boşuna beklemişsiniz:)))merhaba hanımlar takvımdede gördüğünüz gibi 4 aylık hamıleyım gebelıgımı ögrendıgımden bu yana esımle hiç ilşkide bulunmadık ne o ıstedı ne de ben doktorumaa ılk kalp atısı için gittigimde haftaada bir ilşki demişti o zamanlar bıraktık ilişkiyi demiştim o gündür bugündürde hiç ilişki olmadı doktorumda daha bu konuda bırsey söylemedı fakat su ki bnm azalan cınsel ıstegım nednse bu aralar arttı eşime denememizi söyledım o da kabul ettı yan yana ve üst pozisyonda denedık gebelık pozısyonlarına uygun bır sekılde umarım bır problem olmaz zaten bın pişman olduk ilşki sonrası bır problem olussa allah korusun nasıl anlarım
valla bız ılıskıdende hıcbısey anlamadık ki zevk bıle almadık yanı afedersın o korku ve panıktenn dahada esım hayattaa elını sürmez banaa cok korkuyo :))))))))))))ay canım bnm bu haftaya kadar boşuna beklemişsiniz:)))
eğerki bir problem varsa sen sormadan dr ilişki yasak diyor zaten ama yokmuşki söylememiş:)
hormonların tavan yapması normal.. benimde aradabi tavan yapıyr aradabi taban..
biz ilişkiyi hiç kesmedik dr yasaklayana kadar kesmeyız. oyle haftada bir flan kuralıda koymadık hep benim hormonlarıma göre hareket ettik. bazen canım istemezdi 10 gün tık yok istesede off istemiyorum napayım zorlamı derdim kızardı :) bazende hormonlar tavan yaptınan günde 2 3 kere olurdu o yeter derdi bende beni ilgilendirmio ben hamileyim beni üzmüceksin derdim :):) kendinize kural koymayın istedikçe yapın arada o istek kaçıcak arada tekrar çogalacak nasılsa. tek dikkat edecegin şey pozisyon olsun. senin rahatını bozmayacak bebegine ağırlık yapmayacak pozisyonlar.. bu haftalarda rahatsın ama 7. aya geldinen anlıcaksın beni çok zorlanıyorsun karnın şişip agırlaştıkça :)
benmkide korkuyordu hele buyudukçe hepten korkuyordu :) kaç defa netten okuttum tam hersey iyi güzel 1ay geçio buyuyor sonra yine kokrkular başlıyor. yada dra sor kontrole gittiğinizde kendisi duysun zararı olmadıgınınvalla bız ılıskıdende hıcbısey anlamadık ki zevk bıle almadık yanı afedersın o korku ve panıktenn dahada esım hayattaa elını sürmez banaa cok korkuyo :))))))))))))
aynenn bu fıkır mantıklı en ıyısı sorayımbenmkide korkuyordu hele buyudukçe hepten korkuyordu :) kaç defa netten okuttum tam hersey iyi güzel 1ay geçio buyuyor sonra yine kokrkular başlıyor. yada dra sor kontrole gittiğinizde kendisi duysun zararı olmadıgının
ammmann bossvver zaten bısey anlamıosun hıc korkudanBenim bebeğim rahim ağzında durduğu için bana yasak ama yasak olmasa da ilişkiye giremezdim sanırım ya nedense benden kaynaklı bi pinpiriklilik :))
bız kestık valla zaten pek bırsey de anlasılmıo bırkere deneyelım dedıkk ondn dada pişman oldukkEğer bi problem yoksa düşük vs. ilişkinin bi sakıncası olmaz canım . tabi dikkatli olmak ve yavaş olmak gerekli yine de sonuçta bi can taşıyoruz içimizde
Biz 5 aya kadar normal şekilde devam ettik iliskiye. 5.aydan sonra kestik ne olur nolmaz diye.
merhaba hanımlar takvımdede gördüğünüz gibi 4 aylık hamıleyım gebelıgımı ögrendıgımden bu yana esımle hiç ilşkide bulunmadık ne o ıstedı ne de ben doktorumaa ılk kalp atısı için gittigimde haftaada bir ilşki demişti o zamanlar bıraktık ilişkiyi demiştim o gündür bugündürde hiç ilişki olmadı doktorumda daha bu konuda bırsey söylemedı fakat su ki bnm azalan cınsel ıstegım nednse bu aralar arttı eşime denememizi söyledım o da kabul ettı yan yana ve üst pozisyonda denedık gebelık pozısyonlarına uygun bır sekılde umarım bır problem olmaz zaten bın pişman olduk ilşki sonrası bır problem olussa allah korusun nasıl anlarım
Canim hayirlisi olsun :) ilk 8 hafta genel anlamda dr lar nolur nolma diye yasakliyor. Yasaklamayan dr larda var tabi ama saglikli bir gebelikmi deilmi 8. Haftadan sonra artik belli olmua oluyor. Cunku keseydi bebekti kalp atisiyi 7 8. Haftayi buluyor. Dr una danis tabiki sorun yok dersede gonul rahatliginla iliskiye devam edebilirsin. Yarin 36. Haftaya giriyoruz hala devam bizde :):) bazen hormonlar tavan yapio cok istiosun bazende hic istemiosun belli bi duzen olmuo :) hormonlarim tavanken hergun oldugunuda bilirim deilken 2 hafta amannn uzak dur dedigimide :):) hergun oldugunda bazen 2.de olsun dedigimde olmustur yani :) 36 dan sonra dr pek onermiyorum dedi oda erken dogum falan olmasin diye galiba. Birde geri cekilme metoduyla korunduk biz hamileyken nolur nolmaz enfeksyn riski olmasin diye.Ah canıım 6+5 haftalık hamileyim ve hamile oldugumu ögrendiğimzden beri canımız istesede yapmıyoruz. O korkuyo bende korkuyorum . Zaten zor oldu :) 21inde bidahaki doktor ziyaretimiz ozmn doktora bu durumu danışmayı düşünüyoru m
Aa bilmiyordum 8 hafta olayını biz ozaman 8e kadar bekleyelim. Siz doktora danıştıysanız bence beklemeyin klasik bi prez. İle korunabilirsinz uygun şartlarda 36 hafta çok canım ya doktoruna tam durumu anlat bence karşı tarafta erkek olunca.. allah sağ salim sağlıklı bişekilde kucağına almayı nasip etsin :)Canim hayirlisi olsun :) ilk 8 hafta genel anlamda dr lar nolur nolma diye yasakliyor. Yasaklamayan dr larda var tabi ama saglikli bir gebelikmi deilmi 8. Haftadan sonra artik belli olmua oluyor. Cunku keseydi bebekti kalp atisiyi 7 8. Haftayi buluyor. Dr una danis tabiki sorun yok dersede gonul rahatliginla iliskiye devam edebilirsin. Yarin 36. Haftaya giriyoruz hala devam bizde :):) bazen hormonlar tavan yapio cok istiosun bazende hic istemiosun belli bi duzen olmuo :) hormonlarim tavanken hergun oldugunuda bilirim deilken 2 hafta amannn uzak dur dedigimide :):) hergun oldugunda bazen 2.de olsun dedigimde olmustur yani :) 36 dan sonra dr pek onermiyorum dedi oda erken dogum falan olmasin diye galiba. Birde geri cekilme metoduyla korunduk biz hamileyken nolur nolmaz enfeksyn riski olmasin diye.
Drumlada konusmustum 36 da yine gorusuruz bakarız duruma gore iliski isini demisti. Ptesi kontrolde konusucaz bakalim kesicekmi kesmiycekmi :):) prezrvtf ben sevmiyorum rqhatsiz ediyor beni:):) geri cekilsin daha ii benim icin :):) kilo isini yazmissin canim kilo kotu bi hamilelik gecireceksin anlamina gelmiyor. Acikcasi ben cok rahat gecirdim 5 kilo aldim hamileligim boyunca 115im suanda :) benim kadar yoksundur herhalde :):)Aa bilmiyordum 8 hafta olayını biz ozaman 8e kadar bekleyelim. Siz doktora danıştıysanız bence beklemeyin klasik bi prez. İle korunabilirsinz uygun şartlarda 36 hafta çok canım ya doktoruna tam durumu anlat bence karşı tarafta erkek olunca.. allah sağ salim sağlıklı bişekilde kucağına almayı nasip etsin :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?