Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kızla r ara ara karnıma ağrı grio ya nedr bu anlamadım korkuorum tcrubesi olan varmı
5 hafta 4 günlük falancanım nedenkiiicanım gebeliğinin kaçıncı haftası ?
5 hafta 4 günlük falancanım nedenkiii![]()
saol tatlm içimrahatladı vallahi ara ara oluo sıkta değil .bebeeemmm mi yerleşiomuşşş waaayyy yerlessin güzel güzel bakalımilk 4-6 haftalarda genelde yerleşmeden dolayı ara ara ağrı oluyor ben karın ağrısı şikayeti ile gitmiştim dr a :) gayet normal dedi. bebek yerleştiği için 7. haftadan sonra geçiyor. bide gebelik ilerledikçe karın büyüdükçe oluyor ki şuaralar benim yaşadığım resmen çarşaf gibi geriliyor karnım ve ara ara ağrı gibi bişey hissediyorum.
eğer kanama lekelenme vs yoksa çok dert etme. kontrolde gittiysen doktorun söyler zaten
bazen dış gebelik te de olabiliyor ama onunki daha değişik ve sürekli diye biliyorum
içini ferah tut bebişin sen sıkıldıkça sıkılıp strese girer çünkü![]()
saol tatlm içimrahatladı vallahi ara ara oluo sıkta değil .bebeeemmm mi yerleşiomuşşş waaayyy yerlessin güzel güzel bakalımben çekerim
![]()
tabi canımşikayetin en alasını yaşıcaz belkide ama bünye meselesi bnce . benmde 2 gün midem bulandıinş. dahada bulanmaz çünkü okonuda çok tiskinirim kendmden bile .. senin nasıl geçio hamileliğin. doru sölüosun hareket ettiğinde ufak ufak hareketler var içerde işlenio bişilr sanki ç onarım yapılıo sanki içerde yeni binanın nasıl ilk teemelini atarlar yavaş yavaş işlerler öle oluo sanırımevet canım büyük ihtimal ara ara ve hareket ettiğinde daha fazla hissediyorsan sancı gibi büyük ihtimal yerleşme ve rahimin genişlemesi rahim başına geleceği bildiği için kendini hazırlıyor bir nevi :)
şuan diyorum ki en hafif sıkıntılar onlar hamilelik ilerledikçe şikayetler daha da artıp şiddetleniyor![]()
tabi canımşikayetin en alasını yaşıcaz belkide ama bünye meselesi bnce . benmde 2 gün midem bulandıinş. dahada bulanmaz çünkü okonuda çok tiskinirim kendmden bile .. senin nasıl geçio hamileliğin. doru sölüosun hareket ettiğinde ufak ufak hareketler var içerde işlenio bişilr sanki ç onarım yapılıo sanki içerde yeni binanın nasıl ilk teemelini atarlar yavaş yavaş işlerler öle oluo sanırım![]()
çok ğüzel bi duygu yaaaa :):)): beklediğime değdiğini anladım vallahi :)onun içinde yeni bir insan inşaa ediliyor canım :) ayrıca bulantıların da başlaya bilir her insana göre farklılık gösterir ama benim 5. haftada başlamıştı hatta 4+5 veya 4+6 olması lazım aaa o zaman başlamaz psikolojikdir demelerine rağmen maleseferken başladığı gibi erken biter diye umut ediyorum bakalım
hamilelik hamd olsun şimdilik iyi gidiyor bulantıları saymazsak galiba hafiflemeye başladı şu 2-3 gündür daha iyiyim. herşeye rağmen hamilelik çok güzel gidiyor bebeğime gittikçe alışıp bağlanıyorum hem beni üzmüyor fazla:)
çok ğüzel bi duygu yaaaa :):)): beklediğime değdiğini anladım vallahi :)
kalp atışını duyalımda ama duymadan rahat etmem.. 2 gündür bişi hssetmiorum zaten bide korkuorumkesinlikle hamd olsun RABBİM BU NİMETİ NASİP ETTİ![]()
kalp atışını duyalımda ama duymadan rahat etmem.. 2 gündür bişi hssetmiorum zaten bide korkuorum
saol tatlım içimi rahatlattın :) kasıklarımda bi hareketlilik var bakalım 10 gün sonra gidicez dua larınızı eksik etmein :)korkma duyarsın ben 7 de dydum kalp atışını .bulantılar her gün her n olacak diye bişey yok benim göğüslerim ilk günlerde çok acırdı bulantı öyle dayanamayacak kadar olmadı da . ben acaba bişey mi oldu acaba bebek yaşıyormu acaba kalbi atıyordu
acvaba yine mi düşük diye kafayı yerdim resmen geçiyor bunlar bulantı ve diğer belirtilerin bi anda kesilmesi evet gebeliğin sonlanmasının habercisi ama zaten 7/24 devam etmiyorki bu belirtiler benim bi gün midem bulanırdı iki üç gün bişey yok mesela
doğru sölüosun canm şimdide kasık ağrılarım başladıBu agrilar cok normal canim.
Hatta adet sancisi gibi olurdu benim, bazen kasiklarima kizgin şiş sokuluyormus gibi de olurdu
Kan yoksa problem degil. Arkadasin dedigi gibi yerlesme sancisi. Kolay mi el kadar rahimde resmen bebek hazirligi yapiliyor genisliyor falan
Hayirlisiyla gelsin bebegin
seniinki bana göre büyükmştatlım :)10 haftalik hamileyim karin agrilari bel agrisi artiyor gittikce. Allah in isi iste ufacik rahim bebege ev sahipligi yapiyor cok normal agrilar