Gebelik ve karında sertleşmeler

kızlar bende 25 haftalık hamileyim,ikizlere. karnım acayip sert.ama sizinki gibi belli bir yerde değil,genel bir sertlik var karnımda.

korkma sekerım

senınkı ıkız zaten su haftalarda bıle bıze yakıns ayılır karnının buyuklugu suyun falan

Şeniz

sevgili Duygu ayni korkulari ben de yasiyorum. 23. haftaya girdik, özellikle geceleri yattigim tarafta top gbi oluyor bebis sanki,karnim geriliyor,rahat uyuyamiyorum sürekli uyaniyorum....
genelde 30. haftalari asan arkadaslar yazmislar,yani doguma yakin olanlar...korkmaya basladim :sinifsinif:
sirt üstü yatmanin da kordon acisindan zararli oldugunu okumustum,geceleri bir saga bir sola dönüp duracak miyiz? daha önümüzde 3 ay var :bbo:

canım aynı bendede oyle genelde sag tarafımda toplanıyo

ben hep solum ayatıyorum bazen de saga donuyorum bebegım ters su anda..

ama sende korkma yanı sorun olmaz eger cok rahatsız olursa dr gorus canım...

sırt ustu yatmakta sana zararlı ansıyonun duser bebegın kordonuna bısey olmaz bıde bebege gıden oksıjen azalabılır

oda 30. haftadan sonra canımcımŞeniz

canım aynı takıntılar evet ben de ilk uc ayı atlatana kadar safak saymıstım resmen, ikinci uc ay gelisimi duzgun mu diye surekli tedirgindim simdi son aylarda da erken mi dogar vakitli mi dogar diye endiseleniyorum hareket etse cok diyorum etmese korkuyorum allah saglıkla kucagımıza almayı nasip etsin hepimize :Saruboceq: demek annelik boyle :hulya:

aynıııı seylerı yasadım yasıyorum
32 bıttı sukur bende erken gelmesın dıye dua edıyorum hep:Saruboceq::Saruboceq:

bu aralar hareketlerıde azaldı ama dr normal dedı napalım sabredecegız annelerımızınde kıymetını blecegız dımıııopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

ayyyyy 30. haftalara gelebilecek miyim acep daha 17. haftadayım

göreceksın tabıykı canımmmŞeniz

benım bı dusugum olmustu 6 haftalıkken o haftayı gecene kadar neler cektım

sonra 17
27 we sukurler olsun 32..

allahım ınsallah hayırlısını werır hepımıze

kolay ve wakıtlı dogumlar nasıp eder:Saruboceq::nazar:

kızlarrrrr

hadı ama kımse bu sorunu yasamadan mı dogrudu
anacım yoksam oglusumla bana has bıseymı

Selamlar bende 9hafta 3gunluk hamileyim sag tarafim cok sert korkuyorum bi wey olucak diye 2kere duwuk yaptim biri 4haftalik digeri 12-13haftalik

Back
X