gebelik ve kilo sorunu

zeynepc

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
7 Aralık 2010
220
0
66
Kayseri
arkadaşlar benim bir sorunum var.ben birinci doğumumda aldığım kiloları bir türlü verememiştim.oğlum 4 yaşına yaklaştı.boyum 1.69 ve kilom 96 olmuştu.geçen yaz yine ramazan sonrası kendi kendime karar verdim.sağlıklı beslenip bol hareket edip bu kiloları vereceğim diye.şükürler olsun başardım sayılır.tam 22 kilo verdim 1 yılda ve sıkı bir diyet programı da uygulamadım.herşeyden ölçülü yiyip yürüyüş yaptım 74 kiloya indim.önümde 13 kilo kaldı derken hamileyim.eşim ben özellikle de oğlum nasıl sevindik anlatamam.çünkü eşimle farklı şehirlerde çalışıyoruz ve 9 aydır istiyorduk ama uzaklıktan mıdır vücudumun yağ oranından mıdır nedir olmuyordu bebişimiz.neyse çok uzattım galiba.şimdi ne yapacağımı bilmiyorum.daha vermem gereken 13 kilo var ve hamileyim.diyet yapamam artık ama 1 kilo bile almaya da tahammülüm yok.çünkü kolay verilmiyor alınan kilolar.sizce nasıl beslenmeliyim.kendime değil de bebişe gitsin bütün kilolar diye.ilk doğumumda 17 kilo almıştım doğumda 15 i gitmişti ama ben emzirme döneminde fazlasıyla geri almıştım.şimdi korkuyorum.tekrar kilo almak istemiyorum:18:

tabiki diyet yapamazsınnn..ya cok sinir bozucu bir durum bende ilk hamilelikte 24 kilo aldım şaka gibiydi..ama doğumdan sonra hiç almadım..dikkatli beslendim..ama hamililekte boğaza laf gecmiyor:(( bnde şimdi ikinciye hamileyim ve sürekli açım sinirim bozuluyor...elma falan geçiştirmeye çalışıyorum ama nafile offff...ilk doğumda 6 ay sonunda eski halime dönmüştüm ama şişmek istemiyorum bu sefer o kadar:(((( 6+6 dayım 1 kilo almişim :((

merhaba arkadaşlar benim ilk bebeğim olacak inşallah.üçüncü gebelik ama yaşayan yok.:((merak ettiğim konu şişman hamile kalan arkadaşlar bebek hareketlerini ne zaman hissetmeye başlıyorlar?22+0 bugün ama pek birşey hissettiğim yok.çok nadir bir güm güm hissi var karnımda.103 kiloyum.lütfen yanıtlarsanız çok sevinirim

Back
X